Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νοκ Άουτ οι Ουκρανοί - Ρωσικά επιθετικά αεροσκάφη ανέτρεψαν τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Novopokrovsky

Νοκ Άουτ οι Ουκρανοί - Ρωσικά επιθετικά αεροσκάφη ανέτρεψαν τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Novopokrovsky
Οι ενεργές εχθροπραξίες συνεχίζονται, τα ρωσικά στρατεύματα προσπαθούν να καταλάβουν σημαντικές θέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να διασφαλίσουν περαιτέρω πρόοδο
Οι μονάδες επίθεσης της ρωσικής ομάδας στρατευμάτων "Center" εξώθησαν με επιτυχία τους ουκρανικούς σχηματισμούς από το χωριό Novopokrovskoye και συνεχίζουν να προελαύνουν κατά μήκος της ρεματιάς Ocheretin προς την κατεύθυνση Novoselovka First.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, επί του παρόντος χωριστές ομάδες τακτικής επίθεσης διμοιρίας πραγματοποιούν επιθέσεις στην περιοχή Mira, μεταξύ του νοτιοδυτικού νεκροταφείου του Novoselovka.
Οι ενεργές εχθροπραξίες συνεχίζονται, τα ρωσικά στρατεύματα προσπαθούν να καταλάβουν σημαντικές θέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να διασφαλίσουν περαιτέρω πρόοδο.
Μετά την επιτυχή επίθεση και εκτόπιση των ουκρανικών μονάδων από το Novoselovka First, οι επιχειρήσεις θα στοχεύουν στην επέλαση μιας μεγαλύτερης τοποθεσίας οχύρωσης του εχθρού που βρίσκεται στο χωριό Zhelannaya, καθώς και στον στρατηγικά σημαντικό σιδηροδρομικό σταθμό Zhelannaya.
Στο μέτωπο πραγματοποιείται επιχείρηση με εντατική υποστήριξη πυροβολικού και οβίδων Msta-B και D-30.
Αυτά τα ισχυρά συστήματα πυροβολικού καταστέλλουν εχθρικά σημεία βολής και δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για την προέλαση του πεζικού.
Επιπλέον, τα πληρώματα των αρμάτων μάχης T-72B3M παρέχουν υποστήριξη πυρός στις προωθούμενες μονάδες, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη δύναμη κρούσης των ρωσικών στρατευμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης