Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Ουκρανός στρατιώτης που έκλεψε τανκ και πέρασε τα σύνορα, έκανε αίτηση για ρωσικό διαβατήριο

Ο Ουκρανός στρατιώτης που έκλεψε τανκ και πέρασε τα σύνορα, έκανε αίτηση για ρωσικό διαβατήριο
Υπενθυμίζεται ότι ο Maxim Likhachev έκλεψε ένα ουκρανικό τανκ πριν από μερικές εβδομάδες και το χρησιμοποίησε για να διαπεράσει τις γραμμές του μετώπου
Ο πρώην στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Maxim Likhachev, ο οποίος αυτομόλησε στη Ρωσία με ένα κλεμμένο ουκρανικό τανκ, υπέβαλε αίτηση για ρωσική υπηκοότητα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο μια ενημερωμένη πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR).
«Ο Maxim Likhachev υπέβαλε τα σχετικά έγγραφα για να λάβει ρωσικό διαβατήριο», ανέφερε το πρακτορείο, διευκρινίζοντας ότι το ρωσικό διαβατήριο για τον πρώην μαχητήη AFU θα είναι έτοιμο για έκδοση σε λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών.
Ο ίδιος ο Maxim Likhachev είχε δηλώσει προηγουμένως στη ρωσική τηλεόραση ότι επέστρεψε στη γενέτειρά του, το Σβάτοβο (LPR), όπου σχεδιάζει να βρει δουλειά, να ζήσει μια ειρηνική ζωή με τη μητέρα του.
Η μετάβαση του Likhachev στη ρωσική πλευρά συνέβη κατά τη διάρκεια ενεργών εχθροπραξιών. Σύμφωνα με τον πρώην στρατιώτη, η απόφαση ελήφθη μετά από πολυάριθμες απογοητεύσεις από την ουκρανική διοίκηση και τις συνθήκες υπηρεσίας στον ουκρανικό στρατό.
Υπενθυμίζεται ότι ο Maxim Likhachev έκλεψε ένα ουκρανικό τανκ πριν από μερικές εβδομάδες και το χρησιμοποίησε για να διαπεράσει τις γραμμές του μετώπου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης