Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Ντμίτρι Κιριτσένκο στο BN Sports: «Η επίθεση κερδίζει ματς, η άμυνα τουρνουά και η Ελλάδα στο EURO 2004, είχε και τα δύο!»

Ο Ντμίτρι Κιριτσένκο στο BN Sports: «Η επίθεση κερδίζει ματς, η άμυνα τουρνουά και η Ελλάδα στο EURO 2004, είχε και τα δύο!»
«Μαζί ξαναζούμε το EURO 2004», στάση τρίτη! Σαν σήμερα (20/06), η Εθνική Ελλάδας βίωνε την πιο «γλυκιά» ήττα της ιστορίας της! ΚιριτσένκοΜπουλίκιν και η αδιάφορη βαθμολογικά Ρωσία, βάλθηκαν να τελειώσουν το όνειρο, αλλά εκείνο το καλοκαίρι ήταν δικό μας και το επιβεβαίωσε ο Ζήσης Βρύζας! Ο μέχρι και πριν λίγες ημέρες κάτοχος του ρεκόρ, για το γρηγορότερο γκολ σε EUROΝτμίτρι Κιριτσένκο, μίλησε στο BN Sports, για ένα ματς που δεν μνημονεύεται τόσο, όσο εκείνα απέναντι στις παραδοσιακές υπερ-δυνάμεις, αλλά από πλευράς σημασίας, στέκεται δίπλα τους!
Συνέντευξη στον Φάνη Τσοκανά

Από το Πόρτο στα νότια της Πορτογαλίας και στην πόλη Φάρο, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Τελευταίο εμπόδιο της Εθνικής Ελλάδας, από την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά; Η αποκλεισμένη και βαθμολογικά αδιάφορη, Ρωσία. Ο φαινομενικά πιο βατός αντίπαλος του ομίλου. Αυτός που έμελλε, να εκθέσει τη «γαλανόλευκη» στον μεγαλύτερο κίνδυνο από κάθε άλλον, στο EURO του 2004!

Ένα γκολ του Κιριτσένκο στα 67" και ένα του Μπουλίκιν στο 17ο λεπτό. Ο απόλυτος αιφνιδιασμός, με το πρώτο, μάλιστα, να είναι το γρηγορότερο στην ιστορία των EURO, έως αυτό του Μπαϊράμι στο φετινό Ιταλία - Αλβανία.

Η συνέχεια στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης