Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φειδίας Παναγιώτου (Ευρωβουλευτής – Κύπρος): Θα ενταχθώ στους Πράσινους ή στους Φιλελεύθερους – Δεν έχω μιλήσει με τις δεξιές ομάδες

Φειδίας Παναγιώτου (Ευρωβουλευτής – Κύπρος): Θα ενταχθώ στους Πράσινους ή στους Φιλελεύθερους – Δεν έχω μιλήσει με τις δεξιές ομάδες

Η πρώτη συνέντευξη του νεαρού Κύπριου Ευρωβουλευτή

Σχετικά Άρθρα

Ο Φειδίας Παναγιώτου είναι ένας διάσημος YouTuber από την Κύπρο που εξελέγη ανεξάρτητος ευρωβουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 9 Ιουνίου.
Στην πρώτη του συνέντευξη από τις Βρυξέλλες τόνισε πως σκέφτεται να ενταχθεί στους Πράσινους ή στους Φιλελεύθερους στο ΕΚ.
Ο δημοφιλής σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι σε μια ευρωβουλή των 700 και πλέον βουλευτών, μια μοναχική φωνή μπορεί εύκολα να παραγκωνιστεί και να στερηθεί την οποιαδήποτε επιρροή.
Επί του παρόντος – όπως είπε ο ίδιος - είχε τρεις επιλογές, την ομάδα  Renew, τους Πράσινους ή να μείνει ως έχει.
Υποστήριξε ότι η πολιτική του πεποίθηση θα μπορούσε καλύτερα να περιγραφεί ως «τίποτα» και ότι αποφεύγει να αυτοχαρακτηρίζεται ως δεξιός ή αριστερός.
Επιβεβαίωσε όμως ότι δεν μιλούσε με δεξιές ομάδες και δεν έχει μιλήσει μέχρι και σήμερα.
«Στη χώρα μου την Κύπρο, μπορείς να πας ως ανεξάρτητος και δεν υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα.
Αλλά εδώ στις Βρυξέλλες, νομίζω ότι λειτουργεί κάπως διαφορετικά», παραδέχτηκε, αφήνοντας έτσι την εντύπωση ότι κάπου θα καταλήξει και σύντομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης