Τελευταία Νέα
Διεθνή

Patrushev (Σύμβουλος Putin): Ο πληθυσμός της Ουκρανίας είναι Ρώσοι, γι'αυτό τους στέλνει στη σφαγή ο Zelensky από τα 18

Patrushev (Σύμβουλος Putin): Ο πληθυσμός της Ουκρανίας είναι Ρώσοι, γι'αυτό τους στέλνει στη σφαγή ο Zelensky από τα 18
Ο πολύπαθος πληθυσμός της Ουκρανίας είναι συντριπτικά Ρώσος, δηλώνει ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου και προσθέτει πως, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο αναβιώνουν τη ναζιστική ιδεολογία στην Ευρώπη υπό το πρόσχημα των συνθημάτων για «ελευθερία και δημοκρατία»
Ο πληθυσμός της Ουκρανίας είναι συντριπτικά Ρώσοι, αλλά το καθεστώς του Κιέβου, κατ' εντολή της Δύσης, προσπαθεί να καταστείλει αυτούς τους οικογενειακούς δεσμούς στέλνοντας ανθρώπους για σφαγή, δήλωσε ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Nikolai Patrushev σε άρθρο του για το περιοδικό National Defense.
Σημείωσε ότι «ο πολύπαθος πληθυσμός της Ουκρανίας είναι συντριπτικά Ρώσος».
«Αλλά το καθεστώς - μαριονέτα του Κιέβου, κατ' εντολή των δυτικών κυρίων του, καταστέλλει τους οικογενειακούς δεσμούς, αναγκάζοντας ανθρώπους που μιλούν και σκέφτονται ρωσικά, που ανατράφηκαν στη ρωσική ιστορία και λογοτεχνία, καθώς και με ρωσικές παραδόσεις, να πάνε στη σφαγή», σημειώνει ο Patrushev.

Δυτικές «ιστορίες τρόμου» για τη Ρωσία που επινοήθηκαν για να διατηρήσουν την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος

Η Δύση επινοεί «ιστορίες τρόμου» για τη Ρωσία για να διατηρήσει ορισμένους κύκλους στην εξουσία με κάθε κόστος, πιστεύει ο βοηθός του Ρώσου προέδρου.
«Προωθώντας ψέματα για τη Ρωσία για αιώνες, οι ευρωπαϊκές και στη συνέχεια οι αμερικανικές ελίτ καλλιέργησαν το μίσος για την πατρίδα μας σε υποσυνείδητο επίπεδο, καθώς και τη γενετική απόρριψη ενός πολιτισμού που βασίζεται στην ισότητα των ανθρώπων, τις οικογενειακές αξίες, το σεβασμό για την κοινωνία και τη χώα.
Πρέπει να θυμόμαστε την ιστορία για να σταματήσουμε τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία
Οι ρωσικές αρχές πρέπει να ενεργήσουν προληπτικά, λαμβάνοντας υπόψη την ιστορική εμπειρία της χώρας, καταστρέφοντας στη ρίζα την τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό, επομένως, η ιστορία του κράτους δεν πρέπει να ξεχαστεί, γράφει ο Patrushev.
"Η συνειδητοποίηση των αιτιών των τραγωδιών που βιώνει η χώρα μας υποχρεώνει την κοινωνία, τις αρχές, τις αρχές επιβολής του νόμου και τις υπηρεσίες ασφαλείας να είναι προορατικές.
Όλοι πρέπει να πολεμήσουμε αποτελεσματικά τις απαρχές της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού στα αρχικά τους στάδια και να πολεμήσουμε τους υποκινητές μαζικής αναταραχής," αυτός είπε.

Τα αμερικανικά ερευνητικά κέντρα μελετούν τον ψυχολογικό πόλεμο κατά της Ρωσίας

Εξέχοντα ερευνητικά κέντρα των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων, μελετούν τρόπους διεξαγωγής ψυχολογικού πολέμου κατά της Ρωσίας, σημειώνει.
«Γνωστά ινστιτούτα, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες επικεντρώνονται στη διεξαγωγή ρωσοφοβικής έρευνας προκειμένου να διεξαγάγουν έναν ψυχολογικό πόλεμο κατά της Ρωσίας.
Εξυψώνοντας την έννοια του ατομικισμού, επιβάλλουν προσεγγίσεις που, σύμφωνα με το σχέδιό τους, θα πρέπει να εξαλείψουν αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, την αγάπη για την Πατρίδα, καθήκον στη μνήμη των προγόνων τους και το μέλλον των παιδιών τους στον λαό μας», είπε.

Η αποναζοποίηση της Ευρώπης δεν έχει τελειώσει, ο ναζισμός χρησιμοποιείται εναντίον της Ρωσίας

Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο αναβιώνουν τη ναζιστική ιδεολογία στην Ευρώπη υπό το πρόσχημα των συνθημάτων για «ελευθερία και δημοκρατία» προκειμένου να τη στρέψουν εναντίον της Ρωσίας, αναφέρει.
"Με παρότρυνση των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου, ο ναζισμός αναβίωσε και χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά εναντίον της χώρας μας.
Ο λαός της Ρωσίας για άλλη μια φορά απελευθερώνει τον πολύπαθο λαό της Ουκρανίας από τη δυτική κατοχή", είπε.
Η παραποιημένη ιστορία στους ευρωπαϊκούς νόμους είχε στόχο να διαμορφώσει τη σκέψη των ανθρώπων
Μια ψευδής ερμηνεία της ιστορίας έχει ήδη κατοχυρωθεί στην ευρωπαϊκή νομοθεσία: "Ψευδείς ερμηνείες και εκτιμήσεις ορισμένων ιστορικών γεγονότων κατοχυρώνονται σε πολιτικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των νομικών πράξεων", σημείωσε ο Patrushev, αναφέροντας έγγραφα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ουκρανίας ως παραδείγματα.

Η πολιτική εξύμνηση των ναζιστών θα αυξηθεί

Ο Nikolai Patrushev δηλώνει σίγουρος πως η αποκατάσταση και εξύμνηση του ναζισμού και των συνεργών του θα συνεχιστεί.
«Αναμφίβολα, η πολιτική εξύμνηση των ναζιστών εγκληματιών και των συνεργών τους θα συνεχιστεί», είπε.
Οι ρωσικές υπηρεσίες έλαβαν εντολή να αντιμετωπίσουν τη ρωσοφοβία
Οι ρωσικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες έχουν λάβει άμεσες οδηγίες να συνεχίσουν τη συστηματική εργασία για την αντιμετώπιση της ρωσοφοβίας και την καταπολέμηση της ακύρωσης του ρωσικού πολιτισμού, υπογραμμίζει ο  Nikolai Patrushev
«Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες έχουν λάβει άμεσες οδηγίες να συνεχίσουν τη συστηματική εργασία για την αύξηση της ανθρωπιστικής παρουσίας της Ρωσίας στον κόσμο, την αντιμετώπιση της ρωσοφοβίας και την ακύρωση του ρωσικού πολιτισμού, καθώς και τη διατήρηση της ιστορικής αλήθειας και της μνήμης του ρόλου της Ρωσίας στην παγκόσμια ιστορία στο εξωτερικό», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης