Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Παραπέμπει την Ουκρανία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σεβαστούπολη

Ρωσία: Παραπέμπει την Ουκρανία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σεβαστούπολη
«Θα συζητηθεί στην επόμενη τακτική ενημέρωση για την Ουκρανία, η οποία θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε τον Ιούλιο» τονίζει η ρωσικής διπλωματία
Η επίθεση της Ουκρανίας με τακτικούς πυραύλους ATACMS -εξοπλισμένους με κεφαλές διασποράς- σε πολιτικούς στόχους στη Σεβαστούπολης θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τον Ιούλιο, τόνισε ενώπιον συντακτών ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον ΟΗΕ, Vasily Nebenzya.
«Αυτό θα συζητηθεί στην επόμενη τακτική ενημέρωση για την Ουκρανία, η οποία θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε τον Ιούλιο, όπως κάνουμε κάθε μήνα. Ξέρετε, η πολιτική μας είναι ότι εάν οι επίσημοι δυτικοί φίλοι μας ζητήσουν συνάντηση, ανταποδίδουμε. Αλλά δεν θα διστάσουμε να μιλήσουμε για το τι κάνει το καθεστώς του Κιέβου, που υποστηρίζεται από τη Δύση, ή τι κάνει η Δύση τώρα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, προσπαθώντας να κλέψει τα ρωσικά χρήματα και να τα δώσει σε αυτούς που αυτοανακηρύσσονται υπερασπιστές του διεθνούς δικαίου», επισήμανε σχετικά ο Ρώσος διπλωμάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης