Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Ζακ Σαντινί στο BN Sports: «Το 2004, η Ελλάδα πήρε ίσως το πιο ανταγωνιστικό EURO όλων των εποχών!» (video)

Ο Ζακ Σαντινί στο BN Sports: «Το 2004, η Ελλάδα πήρε ίσως το πιο ανταγωνιστικό EURO όλων των εποχών!» (video)
«Μαζί ξαναζούμε το EURO 2004», στάση τέταρτη! Σαν σήμερα (25/06), ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε την ομορφότερη ντρίμπλα της καριέρας του, πριν βγάλει και την πιο γλυκιά σέντρα αυτής. Ο Άγγελος Χαριστέας άφησε «άγαλμα» τον Φαμπιάν Μπαρτέζ και η Ελλάδα έδωσε συνέχεια στο όνειρο! Από τους «8», στα ημιτελικά του EURO 2004, αφήνοντας εκτός το μεγαθήριο του τουρνουά: τη Γαλλία των ΖιντάνΑνρί και Πιρές, μεταξύ άλλων! Ο Ζακ Σαντινί, προπονητής εκείνης της εθνικής ομάδας των τόσων αστέρων, στο μεγάλο αφιέρωμα του BN Sports!

Συνέντευξη στον Φάνη Τσοκανά

Από το Πόρτο και το Φάρο, στη Λισαβόνα και το στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε. Εκείνο το βράδυ της Παρασκευής της 25ης του Ιουνίου του 2004, νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα, αλλά ακόμη, δεν είχαμε δει τίποτα!

Η Ελλάδα, το απόλυτο αουτσάιντερ, «πέταγε» εκτός EURO ίσως το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτησή του: τη Γαλλία του Ζινεντίν Ζιντάν, του Τιερί Ανρί, του Ρομπέρ Πιρές, του Νταβίντ Τρεζεγκέ, του Λιλιάν Τουράμ και του Κλοντ Μακελελέ.
Κάτοχο του τίτλου και με μία βάση παικτών, που έξι χρόνια πριν, την έφεραν ως την κορυφή του κόσμου, μέσω του Μουντιάλ του 1998. Όχι «κλέβοντας» το ματς, αλλά κοντράροντας στα ίσα, μία ποδοσφαιρική υπερδύναμη. Τους «Galacticos» της εποχής, αλλά σε μορφή εθνικής ομάδας.

Η συνέχεια στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης