Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί σφυροκοπούν το Belgorod - Οι Ρώσοι κατέρριψαν 29 drones

Οι Ουκρανοί σφυροκοπούν το Belgorod - Οι Ρώσοι κατέρριψαν 29 drones
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι τα συστήματα αεράμυνάς του κατέστρεψαν συνολικά 29 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτόξευσε η Ουκρανία
Μια ηλικιωμένη γυναίκα σκοτώθηκε, τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και δεκάδες κτίρια υπέστησαν ζημιές σε πολλαπλές αεροπορικές επιθέσεις της Ουκρανίας στην περιοχή του Belgorod, δήλωσε την Τρίτη ο κυβερνήτης της νότιας ρωσικής περιοχής που συνορεύει με την Ουκρανία.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι τα συστήματα αεράμυνάς του κατέστρεψαν συνολικά 29 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτόξευσε η Ουκρανία πάνω από το έδαφος της περιοχής, μετέδωσε το Reuters.
Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Belgorod, που είναι το διοικητικό κέντρο της περιοχής, δήλωσε ο Vyacheslav Gladkov, ο κυβερνήτης της περιοχής στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.
Τουλάχιστον έξι από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν πάνω από την περιοχή Yakovlevsky στην περιοχή Belgorod, δήλωσε ο Vyacheslav Gladkov.
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν εκεί με τραύματα από θραύσματα, πρόσθεσε.
Ένα άλλο άτομο τραυματίστηκε μετά την κατάρριψη ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους πάνω από την πόλη Belgorod και μια άλλη γυναίκα τραυματίστηκε σε ένα από τα χωριά της περιοχής.
Ανέφερε επίσης ότι δεκάδες κτίρια και αυτοκίνητα σε όλη την περιοχή υπέστησαν ζημιές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης