Τελευταία Νέα
Διεθνή

Farage (Βρετανός πολιτικός): Για τους θανάτους Βρετανών ευθύνεται ο πρώην πρωθυπουργός Boris Johnson

Farage (Βρετανός πολιτικός): Για τους θανάτους Βρετανών ευθύνεται ο πρώην πρωθυπουργός Boris Johnson
Όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο Boris Johnson φαίνεται να θέλει και τα δύο οι πλευρές να πολεμήσουν μέχρι θανάτου», είπε ο Farage στους Times
Ο ηγέτης του βρετανικού δεξιού κόμματος Reform UK, Nigel Farage, κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό Boris Johnson για το θάνατο πολλών στρατιωτικών στη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, συμπεριλαμβανομένων των Times, πως θα ήταν μια ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία, ο Farage είπε ότι η επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας αποτελεί προτεραιότητα.
«Δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψουμε την ειρηνευτική συμφωνία, όπως έκανε ο Boris Johnson πολύ ξεκάθαρα, για τους δικούς του λόγους.
Πόσοι άνθρωποι πέθαναν ως αποτέλεσμα αυτού, δεν ξέρω... Όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο Boris Johnson φαίνεται να θέλει και τα δύο οι πλευρές να πολεμήσουν μέχρι θανάτου», είπε ο Farage στους Times.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Times, ο Nigel Farage πρόσθεσε ότι για το συμφέρον της ειρήνης, ο Zelensky θα πρέπει να επανεξετάσει τις φιλοδοξίες του
«Αυτή είναι η επιλογή του Zelensky.
Κανείς δεν μιλάει καθόλου για ειρήνη, όλοι μιλούν για τη «νίκη της Ουκρανίας»...
Είμαι δύσπιστος ως προς αυτό», τόνισε ο Nigel Farage.
Ο ηγέτης του κόμματος Reform UK αποκάλεσε προηγουμένως τον Johnson ψεύτη και υποκριτή στα social media λόγω των αντιφατικών δηλώσεών του για την Ουκρανία.
Ο Farage έχει τονίσει ότι η Ουκρανία αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία προκειμένου να αποφευχθούν μεγάλες απώλειες στο πλαίσιο των πλεονεκτημάτων του Ρωσικού στρατού.
Ο Βρετανός πολιτικός δήλωσε επίσης ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία προκλήθηκε από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη συνεχή επέκτασή τους προς τα ανατολικά.
Η Ρωσική Ομοσπονδία έχει επανειλημμένα επιστήσει την προσοχή στην άνευ προηγουμένου δραστηριότητα του ΝΑΤΟ κοντά στα δυτικά της σύνορα και δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ στοχεύει στην αντιπαράθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης