Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πέτρος Μπελέρης (γιος Φρέντι): Οι Χειμαρριώτες δείξαμε σθένος, ο πατέρας μου θα ορκιστεί και σε λίγο καιρό θα απελευθερωθεί

Πέτρος Μπελέρης (γιος Φρέντι): Οι Χειμαρριώτες δείξαμε σθένος, ο πατέρας μου θα ορκιστεί και σε λίγο καιρό θα απελευθερωθεί
Σχετικά με αν πρόκειται να ορκιστεί Ευρωβουλευτής ο κ. Μπελέρης, ο γιος του ανέφερε ότι είναι αυτονόητο
Σχετικά Άρθρα

Ο Πέτρος Μπελέρης, γιος του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι, στην εκπομπή του ΕΡΤNews «Συνδέσεις» τοποθετήθηκε για την απόφαση του αλβανικού δικαστηρίου να παραμείνει στη φυλακή.
Τόνισε πως:
«Ήταν μια ημέρα θλιβερή για τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου στην Αλβανία.
Για εμάς ήταν μία αναμενόμενη απόφαση»
«Νομίζω στους πολιτικούς κρατούμενους δεν υπάρχουν δίκαιες δίκες.
Στη σημερινή Αλβανία δυστυχώς δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη.
Πρέπει να μας προβληματίσει αυτό το πράγμα, ως Ευρωπαίος το λέω.
Δεν έχει δείξει κανένα δείγμα ο κύριος Rama και επιμένει.
Μαρτυρά φόβο αυτή η εμμονή του να κρατήσει μέχρι και την τελευταία στιγμή φυλακισμένο έναν άνθρωπο με μία δίκη παρωδία, για ένα αδίκημα το οποίο ακόμα και αν ίσχυε δε θα δικαιολογούσε αυτή την κράτηση, εικοσιτέσσερις μήνες», υποστήριξε.

Θα ορκιστεί κανονικά

Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη διευκρίνισε ότι «εάν δεν αλλάξει κάτι – γιατί υπάρχουν κάποιες κινήσεις που σκεφτόμαστε να κάνουμε – θα αποφυλακιστεί Αρχές Οκτωβρίου, μέσα Οκτωβρίου».
Σχετικά με αν πρόκειται να ορκιστεί Ευρωβουλευτής ο κ. Μπελέρης, ο γιος του ανέφερε ότι είναι αυτονόητο.
«Δεν ξέρω αν θα γίνει μια ειδική αίτηση, αν θα έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε και θα παρευρεθεί ο ίδιος στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, που είναι αυτό που έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός καταρχάς ή αν θα γίνει μέσα στις αλβανικές φυλακές.
Το σίγουρο είναι ότι ο Μπελέρης θα ορκιστεί Ευρωβουλευτής, θα αναλάβει καθήκοντα και όλα τα θεσμικά μας δικαιώματα θα τα κάνουμε πράξη μέχρι τέλους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης