Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκάρει συνεργάτης του Farage (Βρετανία) για μετανάστες: «Κάντε ό,τι έκαναν οι Έλληνες, πυροβολήστε τους!» - Ζητά επαναφορά της... κρεμάλας!

Σοκάρει συνεργάτης του Farage (Βρετανία) για μετανάστες: «Κάντε ό,τι έκαναν οι Έλληνες, πυροβολήστε τους!» - Ζητά επαναφορά της... κρεμάλας!
Οι δημόσιες δηλώσεις άφησαν άφωνο ακόμα και τον ίδιο τον ηγέτη του κόμματος της «Μεταρρύθμισης του Ηνωμένου Βασιλείου», που άρχισε διαγραφές!
Αυτό έκαναν οι Έλληνες…
Το ξέρετε.
Οι Έλληνες πυροβόλησαν ένα φορτίο… [με μετανάστες]» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στέλεχος της προεκλογικής εκστρατείας του βρετανικού κόμματος Μεταρρύθμισης (Reform UL), αιφνιφιάζοντας ακόμα και τον ίδιο τον Nigel Farage, ενόψει των εκλογών της 4ης Ιουλίου.
Παρότι τα ΜΜΕ ασχολούνται με τη δημοσκοπική πτώση του κόμματος Farage, λόγω της δήλωσής του ότι η Δύση προκάλεσε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, οι πρόσφατες δηλώσεις συνεργάτη του είναι πολύ χειρότερες.
Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από το Channel 4 News το βράδυ της Πέμπτης 26 Ιουνίου, τραβήχτηκε μυστικά στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της Μεταρρύθμισης στο Κλάκτον του Έσσεξ, όπου ο Farage διεκδικεί να εκλεγεί βουλευτής, κατέγραψε σχόλια σχετικά με τους μουσουλμάνους που εξέφρασε ο Andrew Parker, ψηφοθήρας της προεκλογικής εκστρατείας της Μεταρρύθμισης, στην περιοχή.
Η μυστική βιντεοσκόπηση έδειξε οπαδούς της Μεταρρύθμισης να υποστηρίζουν πυροβολισμούς μεταναστών και επαναφορά της θανατικής ποινής μέσω... κρεμάλας στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ειδικότερα, ο Parker πρότεινε ότι οι νεοσύλλεκτοι του στρατού πρέπει να κάνουν «εξάσκηση στόχου» σε όσους διασχίζουν τη Μάγχη με μικρές βάρκες.

«Φέρτε τους νέους νεοσύλλεκτους εκεί, ναι, με όπλα στην παραλία, στοχεύστε για εξάσκηση!!!», είπε.

«Απλά πυροβολήστε τους. Αυτό που έκαναν οι Έλληνες…
Το ξέρετε. Οι Έλληνες πυροβόλησαν ένα φορτίο…» επεσήμανε ο Βρετανός.
Ο Parker χαρακτήρισε τους μουσουλμάνους ως «άρρωστους» και ότι το Ισλάμ... αηδιαστική λατρεία!!!
«Είναι μια λατρεία. Σας λέω τι, αν δεν ξέρετε για το Ισλάμ, είναι η πιο αηδιαστική λατρεία».
«Κλωτσάμε όλους τους μουσουλμάνους από τα τζαμιά και τα μετατρέπουμε σε παμπ».
Στην ίδια συνομιλία, ο Parker περιέγραψε επίσης τον Sunak ως «άχρηστο» μεταξύ άλλων χυδαίων χαρακτηρισμών που λογοκρίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Θα φέρουμε πίσω την κρεμάλα

Το βίντεο, το οποίο ανήρτησε και η Daily Mail, έδειχνε επίσης μια ανταλλαγή βίαιων απόψεων μεταξύ του George Jones, που λέγεται ότι διοργανώνει εκδηλώσεις για την εκστρατεία του Farage, του Rob Bates, ανώτερου στελέχους του κόμματος και του Roger Gravett, περιφερειακού διευθυντή του κόμματος και υποψήφιου.
Είπαν επίσης ότι το κόμμα τους θα «επαναφέρει την κρεμάλα», χαρακτήρισαν τον Rishi Sunak «γα@@@@νη αδελφή» και ζήτησαν να εκδιωχθούν οι μουσουλμάνοι από τα τζαμιά, ώστε να μπορούν να μετατραπούν σε παμπ, ενώ αποκάλεσαν τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα «εκφυλισμένα».

Καθώς ένα περιπολικό περνούσε μπροστά από μια σημαία Pride, ο Jones είπε: «Βλέπετε αυτή την εκφυλισμένη σημαία στο μπροστινό καπό;».
«Τι κάνει το παλιό-νομοσχέδιο για την προώθηση αυτής της βλακείας;
Θα πρέπει να πιάνουν τους παιδεραστές, όχι να προάγουν τις γα@@@@νες (“αδελφές”).
Στη συνέχεια ο Gravett αναφέρει: «Όταν σχηματίσουμε την κυβέρνηση το 2029, σίγουρα μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα».
Σε απάντηση, ο Jones ακούγεται να λέει «οι αστυνομικοί μας θα είναι παραστρατιωτικοί, δεν θα είναι αστυνομικοί» και ότι η Μεταρρύθμιση πρέπει να «επαναφέρει την κρεμάλα».

«Ζητώ απεριόριστα συγνώμη από τον Farage – Δεν έχει ιδέα για τις απόψεις μου»

Όταν το βίντεο έκανε τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ, ο Parker έντρομος όχι μόνο αναδιπλώθηκε αλλά ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος ο Farage δεν έχει ιδέα για τις απόψεις του.
«Θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι ούτε ο Nigel Farage προσωπικά ούτε το Μεταρρυθμιστικό Κόμμα γνωρίζουν τις προσωπικές μου απόψεις για τη μετανάστευση» είπε.
«Δεν έχω συζητήσει ποτέ για τη μετανάστευση ούτε με τον Nigel Farage ούτε με το Κόμμα των Μεταρρυθμίσεων και ότι τυχόν σχόλια που έγιναν από εμένα κατά τη διάρκεια αυτών των ηχογραφήσεων είναι δικές μου προσωπικές απόψεις για οποιοδήποτε θέμα σχολίασα» επεσήμανε, ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ πριν του αναθέσει το κόμμα το πόστο του ψηφοθήρα δεν συζήτησε τις προσωπικές του απόψεις με οποιονδήποτε εκπρόσωπο της Μεταρρύθμισης ή του Nigel Farage.

«Θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω απεριόριστα συγγνώμη από τον Nigel Farage και το Κόμμα Μεταρρυθμίσεων εάν οι προσωπικές μου απόψεις αντανακλώνται άσχημα σε αυτούς και τους έχουν φέρει σε δυσφήμιση, καθώς δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.
«Προσφέρθηκα να βοηθήσω το Μεταρρυθμιστικό Κόμμα στην προσπάθειά του, καθώς πιστεύω ότι είναι το μόνο κόμμα που προσφέρει στους ψηφοφόρους του Ην. Βασιλείου μια πρακτική λύση στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης που έχουμε στο Ην. Βασίλειο».

«Είμαι απογοητευμένος με όσα άκουσα»

Κληθείς να σχολιάσει ο Nigel Farage αυτές τις δηλώσεις δήλωσε βαθιά απογοητευμένoς.
Επίσης, ανακοίνωσε ότι το άτομο που έκανε τέτοιες σοκαριστικές δηλώσεις δεν θα είναι πλέον στην προεκλογική του εκστρατεία στην περιοχή.
Σημειώνεται ότι ο Farage, το 2013, είχε ζητήσει από τη βρετανική κυβέρνηση το 2013 να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες από τον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του Channel 4, ο Farage είπε: «Είμαι απογοητευμένος από τα αναφερόμενα σχόλια μιας χούφτας ανθρώπων που σχετίζονται με την τοπική μου εκστρατεία, ιδιαίτερα εκείνων που είναι εθελοντές.
Δεν θα είναι πλέον με την καμπάνια.

«Τα φρικτά αισθήματα που εκφράστηκαν από ορισμένους σε αυτές τις συνομιλίες δεν έχουν καμία σχέση με τις δικές μου απόψεις, αυτές της συντριπτικής πλειοψηφίας των υποστηρικτών μας ή με την πολιτική της Μεταρρύθμισης του Ηνωμένου Βασιλείου.
Η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε είναι κατακριτέα» είπε.
«Η Μεταρρύθμιση είναι ένα κόμμα για όλους όσους πιστεύουν στη Βρετανία.
Είμαι περήφανος που οι υποστηρικτές, οι υποψήφιοι και η εθνική εκστρατεία μας προέρχονται από κάθε υπόβαθρο και ταυτότητα.
Ο Farage μάλιστα πέρασε στην επίθεση λέγοντας: «Θα με ενδιέφερε να μάθω αν το Channel 4 υποβάλλει τους εθελοντές της βάσης όλων των πολιτικών κομμάτων σε παρόμοιες κομπίνες ή αν μήπως η Μεταρρύθμιση έχει επισημανθεί για ιδιαίτερη προσοχή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης