Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γάζα: 17 Παλαιστίνιοι και δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμό που εξαπέλυσε ο Ισραηλινός στρατός – Τρομερές οι καταστροφές στη Rafah

Γάζα: 17 Παλαιστίνιοι και δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμό που εξαπέλυσε ο Ισραηλινός στρατός – Τρομερές οι καταστροφές στη Rafah

Σύμφωνα με μάρτυρες, οι βομβαρδισμοί είχαν στόχο ομάδες πολιτών, δημοσιογράφων και σκηνές εκτοπισμένων

Σχετικά Άρθρα

Τουλάχιστον 17 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, σε ισραηλινές επιθέσεις σε διάφορες περιοχές στη Γάζα.
Ιατρικές ομάδες είπαν στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ότι 13 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό στην περιοχή Shakoush, βορειοδυτικά της Rafah στη νότια Γάζα.
Σύμφωνα με μάρτυρες, οι βομβαρδισμοί είχαν στόχο ομάδες πολιτών, δημοσιογράφων και σκηνές εκτοπισμένων.
Ιατρικές πηγές ανέφεραν επίσης ότι τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 10 τραυματίστηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό που είχε στόχο το σπίτι της οικογένειας Αλ Γκάζι στη συνοικία Σάμπρα, νότια της πόλης της Γάζας.
Εν τω μεταξύ, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ισραηλινές στρατιωτικές δεξαμενές και μπουλντόζες κατέστρεψαν περίπου 1.235 στρέμματα (περίπου πέντε εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα) γεωργικών θερμοκηπίων στην περιοχή βορειοδυτικά της Rafah, η οποία ήταν η τελευταία εναπομείνασα γη στον θύλακα που φυτεύτηκε με λαχανικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης