Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Δύση θέλει κλιμάκωση με Ρωσία – Antonov (Ρώσος πρέσβης): Ουκρανικός πύραυλος έπληξε το νοσοκομείο παίδων στο Κίεβο

Η Δύση θέλει κλιμάκωση με Ρωσία – Antonov (Ρώσος πρέσβης): Ουκρανικός πύραυλος έπληξε το νοσοκομείο παίδων στο Κίεβο
Δεν είναι η πρώτη φορά που το καθεστώς του Κιέβου αποδίδει τα δικά του βάρβαρα εγκλήματα στη Ρωσία είπε ο Antonov
Η Δύση αναζητά δικαιολογίες για να κλιμακώσει την ένταση με τη Ρωσία υποστηρίζει ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον, Anatoly Antonov με αφορμή τους ισχυρισμούς ότι ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν το νοσοκομείο παίδων στο Κίεβο.
«Η υστερία που ξεδιπλώνεται για το κατεστραμμένο νοσοκομείο Okhmatdyt στο Κίεβο είναι ένα παράδειγμα της λυσσασμένης αντιρωσικής προπαγάνδας.
Αμερικάνοι αξιωματούχοι και τοπικοί παρατηρητές, χωρίς να καταλαβαίνουν τα γεγονότα, χρησιμοποιούν με κυνικό τρόπο αυτήν την τραγωδία κατά της χώρας μας» υπογράμμισε ο Antonov, αναφερόμενος στις δηλώσεις Αμερικάνων αξιωματούχων σχετικά με τους ισχυρισμούς για το υποτιθέμενο σκόπιμο της Ρωσίας κατά του παιδιατρικού νοσοκομείου στο Κίεβο.
«Οι ΗΠΑ σιωπούν υποκριτικά για το γεγονός ότι η κεφαλή που έπληξε τις πολιτικές υποδομές αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ουκρανικός πύραυλος αεράμυνας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το καθεστώς του Κιέβου να αποδίδει ευθαρσώς τα δικά του βάρβαρα εγκλήματα στη Ρωσία.
Αυτό που συνέβη λέει μόνο ένα πράγμα: η Δύση θα πρέπει να σταματήσει να προμηθεύει το Κίεβο με όπλα, τα οποία σκοτώνουν αμάχους στη Ρωσία και την ίδια την Ουκρανία» υπογράμμισε ο Antonov.
«Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι το γεγονός με αυτό το κατεστραμμένο νοσοκομείο, το οποίο συνέβη την παραμονή της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον, «εκλήφθηκε» από τους Δυτικούς προστάτες του Κιέβου ως ένα «εξαιρετικό δώρο» για να δικαιολογηθεί η περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης και η συνέχεια του πολέμου έως τον τελευταίο Ουκρανό» επισήμανε ο Antonov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης