Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεργός στα εγκλήματα του Κιέβου οι ΗΠΑ – Slutsky (Ρωσία): Το παραδέχονται κυνικά

Συνεργός στα εγκλήματα του Κιέβου οι ΗΠΑ – Slutsky (Ρωσία): Το παραδέχονται κυνικά
Οι Αμερικάνοι χαρακτηρίζουν εξαιρετικά αποτελεσματικά τα χτυπήματα των Ουκρανών στην Κριμαία λέει ο Slutsky
Οι ΗΠΑ είναι άμεσος συνεργός στα εγκλήματα του Κιέβου και το παραδέχονται κυνικά υποστηρίζει ο Leonid Slutsky, επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της ρωσικής Δούμας.
Όπως υποστηρίζει, οι ΗΠΑ στην πραγματικότητα δεν ντρέπονται να αυτοαποκαλούνται άμεσοι συνεργοί στα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου.
«Το αποκορύφωμα του κυνισμού: ο Λευκός Οίκος παραδέχτηκε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις χτυπούν την Κριμαία με αμερικανικούς πυραύλους ATACMS και χαρακτήρισε αυτά τα χτυπήματα «εξαιρετικά αποτελεσματικά».
Οι ΗΠΑ στην πραγματικότητα δεν διστάζουν να αποκαλούνται άμεσοι συνεργοί στα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου και αποδέχονται τη συλλογική ευθύνη για τη δολοφονία αμάχων και για την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων στο ρωσικό έδαφος που οργανώνονται από την χούντα ενός παράνομου κλόουν» υποστήριξε ο Slutsky.
Σχολιάζοντας τη δήλωση του John Kirby από τον Λευκό Οίκο, ο Slutsky είπε πως αυτή αποτελεί μια επιβεβαίωση ότι ο συντονισμός των πυραυλικών επιθέσεων από τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας πραγματοποιείται με την άμεση συμμετοχή της Ουάσιγκτον.
«Η Ρωσία σίγουρα θα απαντήσει, ο πρόεδρος Putin δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει αντίδραση.
Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει στο άμεσο μέλλον» επισήμανε ο Slutsky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης