Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump (Υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Μόνο ο εγωισμός εμποδίζει τον Biden να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα

Trump (Υποψήφιος Πρόεδρος  ΗΠΑ): Μόνο ο εγωισμός  εμποδίζει τον Biden να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα
Μια ευρεία δημόσια συζήτηση σχετικά με την αποχώρηση του Biden από την προεδρική κούρσα ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την ανεπιτυχή συζήτηση του με τον Trump, που έλαβε χώρα το βράδυ της 28ης Ιουνίου στην Ατλάντα
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, D. Trump,  πιστεύει ότι μόνο o εγωισμός εμποδίζει τον J. Biden να αποχωρήσει από την κούρσα.
«Έχει ένα εγώ, δεν θέλει να φύγει», είπε ο Trump σε συνέντευξή του στο Fox News.
Όπως σημείωσε ο πρώην πρόεδρος, ο σημερινός Λευκός Οίκος «καλύπτει» τις αποτυχίες του Biden και η ιδιότητά του επιτρέπει στα μέλη της οικογένειας του… να «περάσουν καλά», επομένως δεν είναι έτοιμα να τον πιέσουν να αποχωρήσει.
Μια ευρεία δημόσια συζήτηση σχετικά με την αποχώρηση του Biden από την προεδρική κούρσα ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την ανεπιτυχή συζήτηση του με τον Trump, που έλαβε χώρα το βράδυ της 28ης Ιουνίου στην Ατλάντα.
Παρά την εσωτερική κριτική και τις εικασίες στον Τύπο, ο Biden δήλωσε ότι είχε ενημερώσει τους Δημοκρατικούς στο Κογκρέσο για την πρόθεσή του να συνεχίσει να συμμετέχει στις προεδρικές εκλογές.
Οι Δημοκρατικοί θα μπορούσαν θεωρητικά να αντικαταστήσουν τον Biden στο συνέδριο του κόμματος τον Αύγουστο, αλλά στην πράξη θα ήταν δύσκολο να απομακρυνθεί ο νικητής της προκριματικής διαδικασίας από την κούρσα αν δεν αποσυρθεί ο ίδιος.
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ενδέχεται να προταθεί ως υποψήφιος πρόεδρος ήδη από τις 21 Ιουλίου, χωρίς να περιμένει το συνέδριο του κόμματος τον Αύγουστο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης