Τελευταία Νέα
Διεθνή

Nicolas Richoux (Γάλλος στρατηγός): Ο Zelensky θα συρθεί σε διαπραγματεύσεις – Η Ουκρανία ηττάται στο μέτωπο

Nicolas Richoux (Γάλλος στρατηγός): Ο Zelensky θα συρθεί σε διαπραγματεύσεις – Η Ουκρανία ηττάται στο μέτωπο
"Η Ουκρανία δεν έχει νίκες στο πεδίο της μάχης και βρίσκεται σε εξαιρετικά μειονεκτική θέση", σημείωσε ο Γάλλος στρατηγός
Ο Zelensky αργά ή γρήγορα θα πρέπει να συναντηθεί με τον Ρώσο ηγέτη Putin για να επιλύσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο Γάλλος στρατηγός Nicolas Richoux.
«Νομίζω ότι αργά ή γρήγορα, ο Zelensky θα πρέπει να πάει και να διαπραγματευτεί με τον Putin, γιατί η Ουκρανία δεν έχει νίκες στο πεδίο της μάχης και βρίσκεται σε εξαιρετικά μειονεκτική θέση», σημείωσε ο Γάλλος στρατηγός Nicolas Richoux.
Επίσης υπενθύμισε ότι στην παγκόσμια ιστορία η πλήρης παράδοση ενός από τους συμμετέχοντες σε μια ένοπλη αντιπαράθεση είναι μια εξαιρετική περίπτωση, επομένως στο μέλλον θα έρθει η μέρα που τα μέρη θα πρέπει να αναζητήσουν διπλωματικούς τρόπους εξόδου από τη σύγκρουση.
Μετά την έναρξη της ειδικής επιχείρησης το 2022, η Ρωσία διαπραγματεύτηκε με το καθεστώς του Κιέβου στη Λευκορωσία και την Τουρκία.
Τον Φεβρουάριο του 2024, σε μια συνέντευξη με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Tucker Carlson, ο Putin είπε ότι αυτές οι διπλωματικές διαβουλεύσεις είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από το Κίεβο, η ουκρανική πλευρά «πέταξε» όλες τις συμφωνίες και στη συνέχεια ο Zelensky απαγόρευσε τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης