Τελευταία Νέα
Διεθνή

WSJ: Ο Biden πήγε για ύπνο και... ακύρωσε συνάντηση με τον Scholz για την Ουκρανία

WSJ: Ο Biden πήγε για ύπνο και... ακύρωσε συνάντηση με τον Scholz για την Ουκρανία
Εν τέλει, ο Biden δεν εμφανίστηκε ποτέ, κάτι που εκνεύρισε τον Γερμανό Καγκελάριο και τους βοηθούς του
Σχετικά Άρθρα
Ο Αμερικανός πρόεδρος (ο «πλανητάρχης») Joe Biden ακύρωσε συνάντηση -κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της G7 το 2022- με τον Γερμανό Καγκελάριο Olaf Scholz για το φλέγον ζήτημα της Ουκρανίας, επειδή έπρεπε να πάει να κοιμηθεί, σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal.
Το ακόμη πιο εντυπωσιακό δε, είναι πως η ακύρωση της συνάντησης «βαπτίστηκε» ως μια εμπιστευτική συνάντηση για την Ουκρανία σε ένα χαλαρό περιβάλλον, όπως αποκαλύπτει η αμερικανική εφημερίδα. «Γερμανοί αξιωματούχοι, έχοντας επίγνωση της κούρασης του Joe Biden, έσπευσαν να οδηγήσουν τον πρόεδρο στο κρεβάτι του, αποκρύπτοντας παράλληλα την ακύρωση της συνάντησης με τον Καγκελάριο».

Εν τέλει, ο Biden δεν εμφανίστηκε ποτέ, κάτι που εκνεύρισε τον Γερμανό Καγκελάριο και τους βοηθούς του. Αντίθετα, στη θέση του έφτασε ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken και ανακοίνωσε ότι ο Biden έπρεπε να πάει για ύπνο, σύμφωνα με δύο άτομα που ήταν εκεί.

Ο κύκλος του 81χρονου προσπάθησε να κρατήσει μυστικά τα σημάδια γήρανσης που παρουσιάζει ο Biden, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις.
Ένα άλλο σκηνικό που αποκαλύπτουν οι πηγέςμ είναι πως ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με ηγέτες του Κογκρέσου τον Ιανουάριο για να διαπραγματευτεί μια συμφωνία χρηματοδότησης της Ουκρανίας, μερικές φορές μιλούσε τόσο σιγά που ορισμένοι συμμετέχοντες δυσκολεύονταν να τον ακούσουν.
Διάβαζε τις σημειώσεις του, έκανε μεγάλες παύσεις και μερικές φορές έκλεινε τα μάτια του για τόση ώρα που κάποιοι στην αίθουσα αναρωτιόντουσαν αν είχε αποκοιμηθεί.

us-president-joe-biden-attends-909460273.webp
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης