Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρ ομαδόν Clooney - Pelosi κατά Biden: Παραιτήσου από υποψήφιος, πάρε απόφαση γρήγορα

Πυρ ομαδόν Clooney - Pelosi κατά Biden: Παραιτήσου από υποψήφιος, πάρε απόφαση γρήγορα
O ηθοποιός και η έμπειρη πολιτικός καλούν τον πρόεδρο Biden να παραιτηθεί από την προεδρική κούρσα
Ο Αμερικανός ηθοποιός George Clooney, ένθερμος Δημοκρατικός που εμπλέκεται ενεργά στη συγκέντρωση χρημάτων για το κόμμα, κάλεσε σήμερα τον πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden να αποσυρθεί από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ενώπιον των αμφιβολιών για την κατάσταση της υγείας του.
«Τα πρωτοκλασάτα στελέχη των Δημοκρατικών, (…) οι γερουσιαστές, τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και οι άλλοι υποψήφιοι, που κινδυνεύουν να χάσουν τον Νοέμβριο, πρέπει να ζητήσουν από τον πρόεδρο να αποσυρθεί οικειοθελώς», έγραψε ο ηθοποιός σε άρθρο που δημοσιεύτηκε από τους New York Times, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι «αγαπάει τον Joe Biden».

Πιέζει ο χρόνος

«Ο χρόνος πιέζει»: η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και εκ των κορυφαίων στελεχών του Δημοκρατικού κόμματος Nancy Pelosi δήλωσε σήμερα ότι επαφίεται στον πρόεδρο Joe Biden να αποφασίσει εάν θα παραμείνει στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, μετά τις αμφιβολίες που εκφράζονται για την κατάσταση της υγείας του.
Μετά την καταστροφική εμφάνισή του στην τηλεμαχία του Ιουνίου, απέναντι στον Donald Trump, ο Biden επαναλαμβάνει συνεχώς ότι θα παραμείνει ο υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος, το οποίο ωστόσο εμφανίζεται διχασμένο.
Η Pelosi, που εξακολουθεί να ασκεί μεγάλη επιρροή στο κόμμα, είχε ήδη δηλώσει ότι είναι «θεμιτό» να αναρωτιέται κανείς για την κατάσταση της υγείας του προέδρου και άφησε σήμερα να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να αποφασίσει να αποσυρθεί.
«Επαφίεται στον πρόεδρο να αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιος», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC. «Τον προτρέπουμε όλοι να λάβει μια απόφαση επειδή ο χρόνος πιέζει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης