Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνελήφθη ο γιος του Nicolas Cage - Επετέθη στη μητέρα του

Συνελήφθη ο γιος του Nicolas Cage - Επετέθη στη μητέρα του
Ο γιος του σταρ έχει ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας
Ο γιος του Nicolas Cage συνελήφθη από το LAPD, και τέθηκε υπό κράτηση την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, επειδή φέρεται να επιτέθηκε στη μητέρα του, τον περασμένο Απρίλιο κατά τη διάρκεια μιας κρίσης ψυχικής υγείας.
Η Fulton μοιράστηκε μια δήλωση σχετικά με το περιστατικό λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, διαψεύδοντας τις αναφορές ότι υπήρξε διαφωνία μεταξύ αυτής και του γιού της πριν από τον υποτιθέμενο καβγά.
«Ο Weston και εγώ δεν είχαμε καμία διαφωνία πριν από το περιστατικό», ανέφερε η Φούλτον στη δήλωση, σύμφωνα με το People. Συμπληρώνει λέγοντας: «Την Κυριακή, 28 Απριλίου, αρκετοί από τους φίλους του Wuestom απευθύνθηκαν σε εμένα για βοήθεια, επειδή βίωναν τον Weston σε μια κρίση ψυχικής υγείας».
Σημειώνοντας ότι «ενήργησε γρήγορα για να διασφαλίσει την ασφάλεια [του Weston]», η ηθοποιός συνέχισε: «Κατά την άφιξή μου, με συνάντησε ο γιος μου, ο οποίος ήταν ξεκάθαρα σε κατάσταση ψυχικής κατάρρευσης, η οποία με τη σειρά της έγινε μια τρομακτική εμπειρία».
Η ίδια πρόσθεσε: «Πάντα υποστήριζα τη βοήθεια του γιου μου με τους αγώνες του για την ψυχική του υγεία. Κάνω ό,τι μπορώ για να του παράσχω τη συνεχή υποστήριξη που χρειάζεται».
Σύμφωνα με την US Sun, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση $150.000 δολαρίων την οποία πιστεύεται ότι κατέβαλε o πατέρας του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης