Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τόμαχοκ από ... Zakharova κατά ΗΠΑ: «Στέλνουν πυραύλους στη Γερμανία για να διασώσουν τον Biden που καταρρέει»

Τόμαχοκ από ... Zakharova κατά ΗΠΑ: «Στέλνουν πυραύλους στη Γερμανία για να διασώσουν τον Biden που καταρρέει»
«Όλα αυτά γίνονται για να αποσπάσουν με κάποιο τρόπο την προσοχή του κοινού από το ζήτημα που αντιμετωπίζουν τώρα οι HΠΑ», τονίζει η διπλωμάτισσα
Η ανακοίνωση των σχεδίων για ανάπτυξη αμερικανικών πυραύλων μέσου και μικρότερου βεληνεκούς στη Γερμανία είχε στόχο να σώσει τη φήμη του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24.
«Η Ουάσιγκτον λαμβάνει μια σειρά μέτρων για να σώσει τον φιλελεύθερο Δημοκρατικό υποψήφιο μετά την αποτυχία του debate, όταν ολόκληρη η χώρα τρομοκρατήθηκε και άρχισε να αναρωτιέται πώς οι μυστικές υπηρεσίες και τα ΜΜΕ κατάφεραν να αποκρύψουν από την κοινή γνώμη το αυτονόητο: τη φυσική κατάσταση του Biden», τόνισε με νόημα.
«Όλα αυτά γίνονται για να αποσπάσουν με κάποιο τρόπο την προσοχή του κοινού από το ζήτημα που αντιμετωπίζουν τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», πρόσθεσε η διπλωμάτισσα.
Σύμφωνα με τη Zakharova, γι' αυτό γίνονται δραστικά βήματα, γίνονται δηλώσεις εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής και αναζωπυρώνεται η κατάσταση γύρω από την Ουκρανία.
Η Ουάσιγκτον και το Βερολίνο δήλωσαν νωρίτερα σε κοινή τους δήλωση ότι οι ΗΠΑ θα ξεκινήσουν την ανάπτυξη δυνατοτήτων πυρών μεγάλης εμβέλειας στη Γερμανία το 2026, «οι οποίες έχουν σημαντικά μεγαλύτερη εμβέλεια από τα αντίστοιχα όπλα που είναι τώρα εγκατεστημένα στην Ευρώπη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης