Τελευταία Νέα
Διεθνή

Karaganov (Σύμβουλος Putin): Δεν χρειαζόμαστε ολόκληρη την Ουκρανία – Μόνο η Ρωσία μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα από τον Γ’ Παγκόσμιο

Karaganov (Σύμβουλος Putin): Δεν χρειαζόμαστε ολόκληρη την Ουκρανία – Μόνο η Ρωσία μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα από τον Γ’ Παγκόσμιο
Μόνο η Ρωσία σήμερα είναι σε θέση να σώσει την ανθρωπότητα από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία δεν χρειάζεται ολόκληρη την Ουκρανία, καθώς είναι ηθικά και οικονομικά ακριβή, δήλωσε ο διευθυντής της Σχολής Παγκόσμιας Οικονομίας και Παγκόσμιας Πολιτικής της Ανώτατης Οικονομικής Σχολής Sergei Karaganov.
«Δεν χρειαζόμαστε όλη την Ουκρανία».
Είναι πολύ ακριβό και ηθικά και οικονομικά», είπε σε συνέντευξή του στο Sputnik.
Ο Karaganov πιστεύει ότι μετά το τέλος της σύγκρουσης, η Ρωσία θα πρέπει να λάβει ένα σημαντικό μέρος του εδάφους της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ως αποτέλεσμα, η Ουκρανία πρέπει να αποστρατικοποιηθεί πλήρως και να έχει ουδέτερο καθεστώς εντός των νέων συνόρων.

Η σύγκρουση πρέπει να τελειώσει

Η Μόσχα δεν πρέπει να παρατείνει τη σύγκρουση με τη Δύση στην Ουκρανία, σύμφωνα με Ρώσο επιστήμονα.
«Θα πρέπει να επιλυθεί τα επόμενα δύο χρόνια», τόνισε.
Σημείωσε ακόμα ότι είναι καλύτερο να τερματιστεί η σύγκρουση στο εγγύς μέλλον.
Επιπλέον, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, υπάρχουν μεγάλες απώλειες στον άμαχο πληθυσμό στην Ουκρανία λόγω «του καταστροφικού συστήματος που έχει δημιουργήσει το καθεστώς του Κιέβου στη χώρα».

Ο κίνδυνος του τρίτου παγκοσμίου πολέμου

Ο κίνδυνος του τρίτου παγκόσμιου πολέμου αυξάνεται σήμερα, σύμφωνα με τον Karaganov.
Ο πολιτικός επιστήμονας εξήγησε ότι ο κίνδυνος μπορεί να προκύψει στην Ευρώπη, όπου η Δύση προσπαθεί να «υπονομεύσει» τη Ρωσία.
Υπενθύμισε ότι επιμένει στην «αναβίωση του ρόλου των πυρηνικών όπλων, που τις τελευταίες επτά δεκαετίες έπαιζε τον ρόλο ενός αξιόπιστου φύλακα» της ασφάλειας.
«Μόνο η Ρωσία σήμερα είναι σε θέση να σώσει την ανθρωπότητα από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Μόνο εάν η Δύση γνωρίζει τη δύναμη του πυρηνικού δυναμικού μας, δεν θα διακινδυνεύσει να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της όπλα εναντίον μας, γιατί ξέρει ότι σε αυτήν την περίπτωση απλά θα εξαφανιστούν από προσώπου γης», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης