Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρέμβαση Kennedy (υπ. πρόεδρος ΗΠΑ): To NATO προκαλεί συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο - Είναι αμιγώς επιθετική συμμαχία

Παρέμβαση Kennedy (υπ. πρόεδρος ΗΠΑ): To NATO προκαλεί συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο - Είναι αμιγώς επιθετική συμμαχία
Ξεκαθάρισε ότι αν αναλάβει καθήκοντα ως επικεφαλής της χώρας, θα μετατρέψει το ΝΑΤΟ σε μια ειρηνική συμμαχία
Η Βορειοατλαντική Συμμαχία έχει γίνει μια ιμπεριαλιστική και επιθετική συμμαχία που προκαλεί διαρκώς συγκρούσεις στην παγκόσμια σκηνή, δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Robert Kennedy Jr.
«Το ΝΑΤΟ έχει μετατραπεί σε μια επεκτατική επιθετική συμμαχία, προκαλώντας πόλεμο αντί για διατήρηση της ειρήνης και παρέχοντας εισροή δολαρίων σε εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας», έγραψε ο πολιτικός στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Την ίδια στιγμή, ο ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ George Bush (σσ ο πρεσβύτερος) θα έπρεπε να είχε δηλώσει το τέλος της αποστολής και την ύπαρξη της συμμαχίας το 1989 μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.
Ο υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκαθάρισε ότι αν αναλάβει καθήκοντα ως επικεφαλής της χώρας, θα μετατρέψει το ΝΑΤΟ σε μια ειρηνική συμμαχία που θα ασχολείται με θέματα παγκόσμιου αφοπλισμού.
Νωρίτερα, ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου προέδρου, D. Peskov, δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι επ ' ουδενί υποστηρικτής της παγκόσμιας ειρήνης, συμμετέχοντας άμεσα στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης