Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Μονταζιέρα της ... ντροπής για Biden - Το επιτελείο του πίεσε ραδιοφωνικό σταθμό να διορθώσει συνέντευξή του

ΗΠΑ: Μονταζιέρα της ... ντροπής για Biden - Το επιτελείο του πίεσε ραδιοφωνικό σταθμό να διορθώσει συνέντευξή του
Βαριά κοπτοραπτική σε ραδιοφωνική συνέντευξη του Αμερικανού προέδρου
Ένας ραδιοφωνικός σταθμός του Μιλγουόκι των ΗΠΑ μόνταρε εκ των υστέρων αποσπάσματα από τη συνέντευξή του με τον πρόεδρο Biden πριν τη μεταδώσει αφού το επιτελείο του πρόεδρου ζήτησε να αποκοπούν ορισμένα τμήματα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο σταθμός.
Σύμφωνα με ένα δελτίο της Civic Media, ιδιοκτήτριας εταιρείας του εν λόγω σταθμού, η συνέντευξη του Biden στις 3 Ιουλίου, η οποία προβλήθηκε την επόμενη μέρα στο "The Earl Ingram Show", έτυχε βαριάς ... κοπτοραπτικής.
Στο πρώτο απόσπασμα που αφαιρέθηκε από την αρχική συνέντευξη ο Biden επιχειρηματολογεί τονίζοντας πως έχει «περισσότερους μαύρους στην κυβέρνησή μου από οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο, όλους τους άλλους προέδρους μαζί και σε σημαντικές θέσεις, θέσεις στο υπουργικό συμβούλιο».
Το δεύτερο απόσπασμα που αφαιρέθηκε από τη συνέντευξη αφορά σε σχόλιο του Αμερικανού προέδρου για μια δήλωση του Trump σχετικά με την επιβολή θανατικής ποινής στην πολύκροτη υπόθεση του Central Park Five.


Ο σταθμός παραδέχτηκε ότι «απέτυχε να ανταποκριθεί στα δημοσιογραφικά πρότυπα», αλλά στέκεται δίπλα στον οικοδεσπότη της συνέντευξης, Earl Ingram, και την ομάδα του, επειδή η απόφαση να επεξεργαστεί τη συνέντευξη «λήφθηκε καλή τη πίστη».
Οι ανησυχίες για τη φυσική και διανοητική κατάσταση του πρόεδρου των ΗΠΑ έχουν φουντώσει για τα καλά, ιδίως μετά την πανωλεθρία που υπέστη στο τηλεοπτικό debate κόντρα στον υποήφιο των Ρεπουμπλικανών Donald Trump. 
Πλέον, το 67% των ψηφηφόρων ζητά την απόσυρση του Biden από την προεδρική κούρσα - κάτι άλλωστε που ζητούν ανοιχτά και πολλά επιφανή στελέχη των Δημοκρατικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης