Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (Πρώην CIA): O αδύναμος στρατός του ΝΑΤΟ δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Ρωσικό στρατό στην Ουκρανία

Larry Johnson (Πρώην CIA): O αδύναμος στρατός του ΝΑΤΟ δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Ρωσικό στρατό στην Ουκρανία
Σύμφωνα με τον Larry Johnson, στέλνοντας στρατεύματα στην Ουκρανία, η Δύση δεν μπορεί παρά να προκαλέσει μεγαλύτερη κλιμάκωση της σύγκρουσης.
Το δυτικό στρατιωτικό σώμα, εάν σταλεί στην Ουκρανία, δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στα ρωσικά στρατεύματα, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson.
«Δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, θα πεθάνουν και το μόνο που θα κάνουν είναι να γεμίσουν μαύρες σακούλες για να επιστρέψουν στη Γαλλία και αλλού…
Θα ήταν ένα πράγμα αν ήμασταν πραγματικά αρκετά δυνατοί και στρατιωτικά ικανοί να το κάνουμε αυτό, αλλά όχι, αυτό είναι που με ανησυχεί», σημείωσε, σχολιάζοντας την πιθανότητα αποστολής γαλλικών στρατευμάτων στην Οδησσό για να βοηθήσουν τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον Larry Johnson, με αυτόν τον τρόπο η Δύση δεν μπορεί παρά να προκαλέσει μεγαλύτερη κλιμάκωση της σύγκρουσης.
«Δεν μπορούμε καν να σταματήσουμε τους Χούτι στην Ερυθρά Θάλασσα και εκεί είναι το ΝΑΤΟ, δεν είναι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η Γερμανία, είναι η Γαλλία, είναι η Αγγλία.
Κόλαση, η Αγγλία δεν μπορεί καν να βγάλει τα πλοία της από το λιμάνι.
Και θα πάρουμε τη Ρωσία, σταματήστε αυτή την τρέλα», κατέληξε ο Larry Johnson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης