Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mark Hertling (Στρατηγός ΗΠΑ): Οι Ουκρανοί είναι ανόητοι δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τα Abrams

Mark Hertling (Στρατηγός ΗΠΑ): Οι Ουκρανοί είναι ανόητοι δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τα Abrams
Ο Mark Hertling τόνισε ότι το τανκ Abrams σχεδιάστηκε για ευρωπαϊκό πόλεμο, ειδικά έχοντας κατά νου τη σοβιετική απειλή
Ωστόσο, ο απόστρατος στρατηγός του αμερικανικού στρατού Mark Hertling απάντησε σε αυτές τις επικρίσεις, απορρίπτοντας τις ανησυχίες που εξέφρασαν ουκρανοί στρατιώτες.
«Αυτοί είναι ανόητοι», είπε ο Mark Hertling, αντικρούοντας τον ισχυρισμό ότι η θωράκιση του Abrams ήταν ανεπαρκής για την τρέχουσα σύγκρουση.
Ο Mark Hertling, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία με τα άρματα μάχης Abrams στην Ευρώπη, υποστήριξε ότι τα παράπονα των Ουκρανών στρατιωτών ήταν υπερβολικά.
«Οι Ουκρανοί λένε ανοησίες», δήλωσε.
Ο Mark Hertling τόνισε ότι το τανκ Abrams σχεδιάστηκε για ευρωπαϊκό πόλεμο, ειδικά έχοντας κατά νου τη σοβιετική απειλή.
Αναγνώρισε, ωστόσο, ότι το Abrams απαιτεί πλήρωμα υψηλής εκπαίδευσης για τη λειτουργία και τη συντήρηση, παράγοντας που περιπλέκει τη χρήση του στην Ουκρανία.
Ο Mark Hertling παραδέχτηκε ότι το Abrams μπορεί να μην ήταν η καλύτερη επιλογή για την Ουκρανία, δεδομένων των προκλήσεων συντήρησης και της ανάγκης για εξειδικευμένη εκπαίδευση.
Το Abrams, ιδιαίτερα ο κινητήρας του, είναι γνωστό για την πολυπλοκότητά του, καθιστώντας τη συντήρηση ένα μακροχρόνιο μέλημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης