Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα πυραυλική επίθεση Ρώσων – Οι Ουκρανοί λένε ότι τους κατέρριψαν όλους, αλλά τα fake news αποκαλύφθηκαν

Νέα πυραυλική επίθεση Ρώσων – Οι Ουκρανοί λένε ότι τους κατέρριψαν όλους, αλλά τα fake news αποκαλύφθηκαν
Οι Ουκρανοί απλά λένε ψέματα… έχουν υποστεί πανωλεθρία
Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν μια σειρά επιδρομών πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών κατά της Ουκρανίας στις 11 Ιουλίου και τη νύχτα της 11ης προς 12 Ιουλίου.
Το Oυκρανικό Γενικό Επιτελείο ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν 5 πυραύλους κρουζ Kh-101 από την περιφέρεια Saratov το βράδυ της 11ης και 19ης Ιουλίου Drone Shahed-136/131 και άλλοι μη αναγνωρισμένοι τύποι drones από το Primorsko-Akhtarsk, το Krasnodar Krai και την περιφέρεια Kursk τη νύχτα της 11ης προς 12 Ιουλίου.
Το ουκρανικό Γενικό Επιτελείο ανέφερε ότι ο κύριος στόχος των ρωσικών δυνάμεων ήταν το Starokostyantyniv, στην περιοχή Khmelnytskyi (η τοποθεσία ενός γνωστού ουκρανικού αεροδρομίου που οι ρωσικές δυνάμεις έχουν επανειλημμένα στοχεύσει).
Το Ουκρανικό Γενικό Επιτελείο ανέφερε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν όλους τους πυραύλους Kh-101 πάνω από τις περιφέρειες Khmelnytskyi, Sumy και Cherkasy και κατέρριψαν 11 Shahed και άλλα μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από τις περιφέρειες Mykolaiv, Kyiv, Vinnytsia, Khmelnytskyi, Kherson και Sumy. άλλα οκτώ drones «χάθηκαν τοπικά».
Το Oυκρανικό Γενικό Επιτελείο πρότεινε ότι αυτά τα οκτώ «χαμένα» μη επανδρωμένα αεροσκάφη ήταν Ρωσικές «απομιμήσεις» που στόχευαν να υπερφορτώσουν την ουκρανική αεράμυνα.
Ωστόσο και ενώ οι Ουκρανοί όπως πάντα τα καταρρίπτουν όλα… πως εξηγείται το πλήθος τω εκρήξεων στο αεροδρόμιο Starokostyantyniv, στην περιοχή Khmelnytskyi…
Οι Ουκρανοί απλά λένε ψέματα… έχουν υποστεί πανωλεθρία.
Ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Στρατιωτικής Διοίκησης Myrnohrad, Yuryi Tretyak, δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν πέντε βόμβες ολίσθησης D-30SN με πυρομαχικά γενικής ολίσθησης (UMPB) στο Myrnohrad, στην περιφέρεια του Donetsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης