Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναζητούν απεγνωσμένα συστήματα αεράμυνας για την Ουκρανία – Αλλά οι Patriots διαλύονται, δεν μπορούν να προστατεύσουν

Αναζητούν απεγνωσμένα συστήματα αεράμυνας για την Ουκρανία – Αλλά οι Patriots διαλύονται, δεν μπορούν να προστατεύσουν
Κάθε ακριβό Patriot που παρέχεται από το ΝΑΤΟ είναι πολύ πολύτιμο για τον ουκρανικό στρατό, παρά το γεγονός ότι αυτά τα συστήματα αεράμυνας δεν άλλαξαν το παιχνίδι και καταστρέφονται γρήγορα από ρωσικούς πυραύλους
Η Δύση αναζητά απεγνωσμένα νέα συστήματα αεράμυνας για να στείλει στην Ουκρανία, ενώ ο ρωσικός στρατός συνεχίζει τα καταστροφικά πλήγματα σε όλη τη χώρα.
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τη διάθεση ενός ακόμη πακέτου στρατιωτικής βοήθειας ύψους 225 εκατομμυρίων δολαρίων.
Αυτή είναι επισήμως η 61η δόση που έστειλαν οι Αμερικανοί στο Κίεβο από τον Αύγουστο του 2021.
Το Κίεβο την ανέφερε ως «πολύ ισχυρή» και επίκαιρη.
Το νέο πακέτο περιελάμβανε ένα άλλο σύστημα Patriot και πυρομαχικά για άλλα οπλικά συστήματα αμερικανικής κατασκευής σε υπηρεσία με τον ουκρανικό στρατό, καθώς και βλήματα πυροβολικού και διάφορα όπλα.
Κάθε ακριβό Patriot που παρέχεται από το ΝΑΤΟ είναι πολύ πολύτιμο για τον ουκρανικό στρατό, παρά το γεγονός ότι αυτά τα συστήματα αεράμυνας δεν άλλαξαν το παιχνίδι και καταστρέφονται γρήγορα από ρωσικούς πυραύλους.
Η ενίσχυση της ουκρανικής αεράμυνας είναι πονοκέφαλος για τους πολεμοκάπηλους του ΝΑΤΟ, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να δώσουν τα αεροσκάφη τους στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο Ουκρανία.
Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχουν αποδείξει τα πολυάριθμα συστήματα αεράμυνας του ΝΑΤΟ που έχουν παρασχεθεί είναι η χαμηλή τους αποτελεσματικότητα.
Ένα άλλο κύμα ρωσικών επιδρομών έφτασε στις πίσω περιοχές της Ουκρανίας τη νύχτα της 12ης Ιουλίου.
Ο ουκρανικός στρατός δήλωσε επίσημα ότι και τα 5 Kh-101 και 11 από τα 19 UAV που εκτοξεύθηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις φέρεται να καταστράφηκαν.
Οι αριθμοί που δόθηκαν από αξιωματούχους του Ουκρανού στρατού είναι, fake news.
Επιθέσεις ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών αναφέρθηκαν στο διαβόητο αεροδρόμιο Starokonstantinov στην περιοχή Khmelnitsk.
Οι ουκρανικές δυνάμεις προσπαθούν να προστατεύσουν το στρατηγικά σημαντικό στρατιωτικό αεροδρόμιο με μεγάλη ανάπτυξη δυνάμεων αεράμυνας και συγκεκριμένη υποδομή για να αναπτύξουν εκεί δυτικά αεροσκάφη, αλλά τα συνεχή ρωσικά πλήγματα ακυρώνουν όλες τις προσπάθειες.
Περισσότερες επιθέσεις ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών αναφέρθηκαν στα αεροδρόμια Vinnytsia και Chernihiv.\ Οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ήχησαν σε όλη τη χώρα και συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Εν μέσω των ψεμάτων του Κιέβου για τις ψεύτικες νίκες και τα υποτιθέμενα ρωσικά εγκλήματα κατά αμάχων, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας εξαπολύουν καθημερινά χτυπήματα ακριβείας σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε εδάφη που ελέγχονται από το καθεστώς του Κιέβου. Τα ρωσικά πλήγματα στοχεύουν επίσης την ενεργειακή και υλικοτεχνική υποδομή της Ουκρανίας που χρησιμοποιούνται για στρατιωτικούς σκοπούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης