Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mearsheimer (ΗΠΑ): Η Ρωσία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά καταστρέφει με άνεση τα δυτικά όπλα – Γελοιότητες με F-16

Mearsheimer (ΗΠΑ): Η Ρωσία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά καταστρέφει με άνεση τα δυτικά όπλα – Γελοιότητες με F-16
«Οι άνθρωποι στο Πεντάγωνο το παραδέχτηκαν λένε ότι οι Ρώσοι είναι επιδέξιοι στο να εξουδετερώνουν όλα αυτά τα εξελιγμένα όπλα», τόνισε ο John Mearsheimer
Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις καταστρέφουν προηγμένα δυτικά όπλα στην Ουκρανία, δήλωσε ο John Mearsheimer, Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας και Καθηγητής.
«Αν κοιτάξετε πώς λειτουργούν τα όπλα μας - όλα αυτά τα φανταχτερά όπλα που κατασκευάζουμε - στην Ουκρανία, είναι πραγματικά πολύ σοκαριστικό.
Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι συγκλονισμένος από το πόσο άσχημα λειτουργούν αυτά τα όπλα.
Οι Ρώσοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά «οι άνθρωποι στο Πεντάγωνο το παραδέχτηκαν λένε ότι οι Ρώσοι είναι επιδέξιοι στο να εξουδετερώνουν όλα αυτά τα εξελιγμένα όπλα», τόνισε ο John Mearsheimer.
Σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα John Mearsheimer, οι δηλώσεις ότι τα μαχητικά F-16 θα μπορέσουν να βοηθήσουν τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να ανατρέψουν την κατάσταση είναι γελοίες.
Ο Mearsheimer πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει καν ένα μέρος στην Ουκρανία όπου μπορούν να τοποθετήσουν τα αεροσκάφη χωρίς τα ρωσικά στρατεύματα να τα καταστρέψουν.

Η Ουκρανία δεν μπορεί να αλλάξει το ρεύμα στο πεδίο της μάχης

Τα ουκρανικά στρατεύματα χάνουν στην πρώτη γραμμή και είναι απίθανο να μπορέσουν να αλλάξουν τη θέση τους, δήλωσε ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας John Mearsheimer.
Οι Ουκρανοί αποδίδουν φρικτά στο πεδίο της μάχης, οι Ρώσοι κερδίζουν το πάνω χέρι και είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι οι Ρώσοι δεν κερδίζουν.
Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι δύσκολο να δούμε πώς οι Ουκρανοί μπορούν να ανατρέψουν το ρεύμα» τόνισε ο John Mearsheimer.
Σύμφωνα με τον καθηγητή John Mearsheimer, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden ενδιαφέρεται τώρα να πείσει τους Ουκρανούς ότι μπορούν να συνεχίσουν να βασίζονται στη Δύση.
«Οι Ουκρανοί πρέπει να πιστέψουν ότι είμαστε μαζί τους, αν συνεχίσουν να πιστεύουν, κάτι που είναι πολύ ανόητο κατά τη γνώμη μου, τότε θα σκεφτούν ότι έχουν την ευκαιρία ίσως και να αντιστρέψουν τα πάντα», κατέληξε ο Mearsheimer.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης