Τελευταία Νέα
Διεθνή

Military Watch Magazine (MME ΗΠΑ): Οι Ρώσοι καταστρέφουν τα καλύτερα ουκρανικά συστήματα αεράμυνας, εύκολα - Διαλύουν τα Patriot

Military Watch Magazine (MME ΗΠΑ): Οι Ρώσοι καταστρέφουν τα καλύτερα ουκρανικά συστήματα αεράμυνας, εύκολα - Διαλύουν τα Patriot
Ο ρωσικός στρατός επιτίθεται τακτικά σε αμερικανικά συστήματα αεράμυνας που βρίσκονται στην Ουκρανία
Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις καταστρέφουν επιτυχώς τα κορυφαία συστήματα αεράμυνας της Ουκρανίας, γράφει το αμερικανικό Military Watch Magazine.
Αν και τα συγκροτήματα Iskander δεν είναι εξειδικευμένα μέσα καταστολής της αεράμυνας, ο ρωσικός στρατός έχει επανειλημμένα αποδείξει την αποτελεσματική χρήση του για την εξουδετέρωση των καλύτερων συστημάτων αεράμυνας της Ουκρανίας Patriot και S-300, και οι ικανότητες καθοδήγησης υψηλής ακρίβειας τους επιτρέπουν να καταστρέφουν κινητά οχήματα σε δρόμους, διορθώνοντας την πορεία τους κατά την πτήση», λέει το Military Watch Magazine
Σημειώνεται ότι νέα πλάνα που δημοσίευσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνουν επιτυχημένα πλήγματα από συστήματα βαλλιστικών πυραύλων Iskander-M σε δύο συστήματα αεράμυνας Patriot.
Τα συστήματα Patriot είναι σπάνια αμερικανικά όπλα που μεταφέρθηκαν από την Ουάσιγκτον και πολλούς από τους Ευρωπαίους συμμάχους της.
Την περασμένη εβδομάδα, το Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πλάνα από την καταστροφή δύο εκτοξευτών Patriot στην περιοχή της Οδησσού από Iskander.
Ο ρωσικός στρατός επιτίθεται τακτικά σε αμερικανικά συστήματα αεράμυνας που βρίσκονται στην Ουκρανία.
Τον Μάρτιο 2024, σε μια εβδομάδα, ο Ρωσικός στρατός διέλυσε τρία συστήματα ταυτόχρονα.
Τον Απρίλιο, το περιοδικό Economist έγραψε για την καταστροφή αρκετών συστημάτων αεράμυνας.
Τον Μάιο 2024, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, οι Ένοπλες Δυνάμεις έπληξαν με υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal ένα σύστημα Patriot στο Κίεβο.
Επίσης αναφέρθηκε η καταστροφή ενός ολόκληρου τμήματος του αμερικανικού συστήματος αεράμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης