Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρώσοι ειδικοί έχουν μελετήσει τα χαρακτηριστικά των πυραύλων Storm Shadow

Ρώσοι ειδικοί έχουν μελετήσει τα χαρακτηριστικά των πυραύλων Storm Shadow
Οι πύραυλοι Storm Shadows παρέχονται στην Ουκρανία ως μέρος της δυτικής στρατιωτικής βοήθειας
Ρώσοι ειδικοί, έχοντας μελετήσει τους πυραύλους κρουζ Storm Shadow που περιήλθαν στην κατοχή τους, προσδιόρισαν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά των μονάδων ελέγχου και θα είναι σε θέση να διακρίνουν τις τροποποιήσεις αυτών των πυραύλων.
«Αυτό είναι μέρος του κεντρικού τμήματος, συμπεριλαμβανομένων των πτερυγίων και μιας μονάδας ελέγχου πτήσης και ανάπτυξης πτερυγίων, ένα σύστημα ανάρτησης και ένας κεντρικός διακόπτης Ο διακόπτης και όλα τα ηλεκτρικά κυκλώματα μαζί με τα καλώδια θα αφαιρεθούν από αυτήν τη μονάδα για αντικειμενικό έλεγχο των αλλαγών στον μετέπειτα σχεδιασμό του πυραύλου», είπε ο ειδικός.
Σύμφωνα με τον Ρώσο ειδικό, κύριος στόχος της μελέτης είναι να προσδιοριστούν πιθανές τροποποιήσεις και χαρακτηριστικά λειτουργίας των μονάδων ελέγχου.
«Όταν δουλέψουμε με τον επόμενο πύραυλο, θα καταλάβουμε αν αυτή είναι η κύρια έκδοση ή αν έχουν ήδη γίνει κάποιες αλλαγές στη σχεδίαση ή, για παράδειγμα, είναι δυνατό να εγκαταστήσουν παγίδες πλοήγησης σε ότι έχει αλλάξει κάθε μπλοκ θα μελετηθεί ξεχωριστά».
Οι πύραυλοι Storm Shadows παρέχονται στην Ουκρανία ως μέρος της δυτικής στρατιωτικής βοήθειας.
Ο πύραυλος αναπτύχθηκε από κοινού από τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία (στη Γαλλία ονομάστηκε SCALP και παράγεται από την εταιρεία MBDA).
Η Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε τη μεταφορά πυραύλων κρουζ Storm Shadow (εύρος καταστροφής από 250 έως 560 χιλιόμετρα, ανάλογα με την τροποποίηση) στο Κίεβο τον Μάιο του 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης