Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επικοινωνία Biden με Trump μετά την απόπειρα δολοφονίας - Επέστρεψε στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος ΗΠΑ

Επικοινωνία Biden με Trump μετά την απόπειρα δολοφονίας - Επέστρεψε  στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος ΗΠΑ
Στην Ουάσιγκτον επιστρέφει εσπευσμένα απόψε ο Biden
(upd) Τηλεφωνική επικοινωνία με τον D. Trump, μετά την απόπειρα δολοφονίας του, είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ J. Biden, όπως έκανε γνωστό αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
Στο μεταξύ, στην Ουάσιγκτον επέστρεψε  εσπευσμένα , νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο, ο Biden από την κατοικία στο Rehoboth Beach, Delawar,  μετά την απόπειρα δολοφονίας του D. Trump, ώστε να λαμβάνει συνεχώς ενημέρωση για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Επίσης, ο Biden συνομίλησε με τον κυβερνήτη της Πενσιλβάνιας και τον δήμαρχο της πόλης.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για τους πυροβολισμούς σε προεκλογική συγκέντρωση του Donald Trump και την απόπειρα δολοφονία εναντίον του, ανέφερε πως «έχω ενημερωθεί για τους πυροβολισμούς στη συγκέντρωση του Donald Trump στην Pennsylvania. Είμαι ευγνώμων που ακούω ότι είναι ασφαλής και τα πάει καλά.
Προσεύχομαι για αυτόν και την οικογένειά του και για όλους όσους ήταν στην εκδήλωση, καθώς αναμένουμε περαιτέρω πληροφορίες.
Η Jill κι εγώ είμαστε ευγνώμονες στις Μυστικές Υπηρεσίες που διασφάλισαν την ασφάλεια του. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους βία στην Αμερική. Πρέπει να ενωθούμε ως ένα έθνος για να το καταδικάσουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης