Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Reagan ενισχύθηκε 22 μονάδες στις δημοσκοπήσεις μετά την απόπειρα δολοφονίας του... έτσι και ο Trump, εκτιμούν οι αναλυτές

O Reagan ενισχύθηκε 22 μονάδες στις δημοσκοπήσεις μετά την απόπειρα δολοφονίας του... έτσι και ο Trump, εκτιμούν οι αναλυτές
Ο Reagan ανέβηκε 22 μονάδες στις δημοσκοπήσεις μετά την απόπειρα δολοφονίας του
Ολοένα και μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες ο Donald Trump να ανακτήσει τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με το πρώτο σχόλιο των αναλυτών σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του στην Πενσυλβάνια.
Το περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε μια συγκέντρωση, κάτι που οι επενδυτές πιστεύουν ότι θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητές του να ανακτήσει τον Λευκό Οίκο.
"Από μνήμης, ο Reagan ανέβηκε 22 μονάδες στις δημοσκοπήσεις μετά την απόπειρα δολοφονίας του", υπενθύμισε στο Reuters ο Nick Ferres, Διευθυντής Επενδύσεων στη Vantage Point Asset Management.
Πριν από την επίθεση, η πιθανότητα επιστροφής του Trump στην εξουσία είχε ήδη οδηγήσει σε ισχυρότερο δολάριο και τη θέση των επενδυτών για μια πιο απότομη καμπύλη αποδόσεων στα αμερικανικά ομόλογα.
Αυτές οι κινήσεις της αγοράς αναμένεται να αποκτήσουν περαιτέρω δυναμική, σύμφωνα με τον Rong Ren Goh της Eastspring Investments.
Ο πυροβολισμός σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένας πρόεδρος των ΗΠΑ ή υποψήφιος μεγάλου κόμματος πυροβολείται μετά την απόπειρα του προέδρου Ronald Reagan το 1981.
«Πιστεύω ότι αυτό θα έχει μια αντίδραση σοκ σε μια αγορά που έχει κολλήσει στις αμερικανικές εκλογές», είπε ο Ren Goh.
«Βλέπω ότι οι πιθανότητες του Trump να ενισχύονται τους επόμενους μήνες μέχρι τον Νοέμβριο, εκτός εάν οι Δημοκρατικοί μπορούν να βρουν μια πραγματικά αξιόπιστη εναλλακτική λύση», σχολίασε ο Hemant Mishr, Chief Investment Officer της S Cube Capital.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης