Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ανόητοι Γερμανοί ετοιμάζουν την Barbarossa 2 για την ημέρα Χ – Σχεδιάζουν Μάιο 2025.... τον παγκόσμιο πόλεμο με Ρωσία

Οι ανόητοι Γερμανοί ετοιμάζουν την Barbarossa 2 για την ημέρα Χ – Σχεδιάζουν Μάιο 2025.... τον παγκόσμιο πόλεμο με Ρωσία
Οι Γερμανοί φαντασιώνονται ότι μπορούν να επαναφέρουν την επιχείρηση Barbarossa το σχέδιο του Hitler δηλαδή να καταλάβει την τότε Σοβιετική Ένωση
Οι Γερμανοί από φόβο, από υστερία… ετοιμάζονται για πλήρη πόλεμο με Ρωσία… μάλιστα έχουν σχεδιάσει όλα τα βήματα αυτού του σεναρίου… το οποίο δεν είναι επιστημονική φαντασία αλλά στους κόλπους του Γερμανικού στρατού… υπαρκτό μελλοντικό… γεγονός.
Οι Γερμανοί φαντασιώνονται ότι μπορούν να επαναφέρουν την επιχείρηση Barbarossa το σχέδιο του Hitler δηλαδή να καταλάβει την τότε Σοβιετική Ένωση.
Barbarossa.jpg
Είναι αλήθεια ότι σήμερα η αμερικανική μπότα κλωτσάει ανηλεώς τους Ευρωπαίους προς την κατεύθυνση του πολέμου με τη Ρωσία – με πολύ προβλέψιμα αποτελέσματα για τους Ευρωπαίους… καταστροφή.
Οι Γερμανοί είναι οι πιο ανήσυχοι και ανυπόμονοι… σχεδιάζουν το Ανατολικό Μέτωπο.
Από τις αρχές του 2024, τα σχέδια για έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας με τη Ρωσία δημοσιοποιούνται το ένα μετά το άλλο στη Γερμανία.

Ένα από αυτά προβλέπει την είσοδο των Γερμανών σε ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ρωσία έως τον Μάιο 2025…
Γεγονός είναι ότι το ΝΑΤΟ ονειροφαντάζεται… ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, η Ουκρανία θα υπάρχει για να εξαπολύσει άλλη μια αντεπίθεση.

Σύμφωνα με το σενάριο του ΝΑΤΟ, την Ημέρα Χ - πιθανώς τον Μάιο του 2025 - στρατεύματα της συμμαχίας θα φτάσουν στο διάδρομο Suwalki (αυτά είναι εδάφη στα σύνορα Πολωνίας και Λιθουανίας), προσπαθώντας να μπλοκάρουν την περιοχή του Καλίνινγκραντ και απειλώντας τη Λευκορωσία που είναι σύμμαχος της Ρωσίας.
Στην επιχείρηση σχεδιάζεται να συμμετάσχουν 200.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ, εκ των οποίων οι 30.000 θα είναι Γερμανοί.
Όμως τα σχέδια δεν σταματούν εκεί…

Πρόσφατα, η Γερμανία δημοσίευσε ένα άλλο επίσημο σχέδιο για πόλεμο με τη Ρωσία.
Η ημερομηνία έχει μετακινηθεί προς τα δεξιά - τώρα οι Γερμανοί θα επιτεθούν το 2029, αντί του 2025!
Το 2029, η Γερμανία σχεδιάζει να εισβάλει στη Ρωσία με 800.000 στρατιώτες και με 200.000 οχήματα μάχης πεζικού, τανκς και αυτοκίνητα.
Οι Γερμανοί πολίτες θα κληθούν σε υποχρεωτική στράτευση και επιστράτευση, καθώς και δελτία συσσιτίων και αύξηση των νοσοκομειακών κλινών.
Μάλιστα προειδοποιούν εκ των προτέρων ότι η κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να φροντίσει όλους τους Γερμανούς, επομένως πρέπει να βρουν κατάλληλα καταφύγια για τον εαυτό τους (υπόγεια και σταθμοί του μετρό θα χρησιμοποιηθούν με αυτή τη χωρητικότητα), να εφοδιαστούν με φάρμακα, τρόφιμα και πόσιμο νερό και να ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες που θα τους δοθούν στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Τραγικά άρρωστοι και ανεύθυνοι οι Γερμανοί

Η πρόκληση, προχειρότητα και αναίδεια με την οποία ανακοινώνονται αυτά τα σχέδια.
Όλα αυτά είναι μια απέραντη ανοησία.
Τίποτα δεν θα συμβεί.
Οι Γερμανοί αρκεί να δουν τις φωτογραφίες του Βερολίνου του 1945 για να ανανεώσουν τη μνήμη τους και να κατανοήσουν ότι τώρα απλά θα είναι πολύ χειρότερα εάν τα ανόητα σχέδια τους υλοποιηθούν.
Οι Ρώσοι είναι γενικά συνηθισμένοι να πιστεύουν ότι το καλό ανταποδίδεται με καλό.
Οι Ρώσοι στρατιώτες δεν εκδικήθηκαν τους Γερμανούς το 1945 για τις τερατώδεις θηριωδίες που διέπραξαν στη Ρωσία.
Ένα πράγμα ζητήθηκε από τους Γερμανούς: να διαφυλάξουν τα εθνικά τους συμφέροντα και να φροντίσουν τον λαό τους, μην επιτρέποντας στην Ουάσιγκτον να τους παρασύρει σε πόλεμο με τη Ρωσία.
Σήμερα είναι προφανές ότι δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το έργο.

Οι πικρές αλήθειες  - Αδύναμος ο Γερμανικός στρατός με μόλις 180.000 στρατιώτες... έναντι 1.780.000 Ρώσων στρατιωτών

Ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα με «αριθμούς και γεγονότα».
Σήμερα ο αριθμός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων είναι περίπου 1.780.000 στρατιώτες εκ των οποίων το 1.000.000 πλήρως ετοιμοπόλεμοι και με 2.000.000 εφεδρεία...
Ο αριθμός των στρατευμάτων της Γερμανίας είναι περίπου 180.000 στρατιώτες δηλαδή ο Γερμανικός στρατός είναι 10 φορές μικρότερος από τον Ρωσικό στρατό ή το 10% του Ρωσικού στρατού.
Υπάρχουν επίσης περίπου 900.000 έφεδροι στη Γερμανία που υπηρέτησαν κάποτε στο στρατό, αλλά για κάποιο λόγο όλοι τους δεν βιάζονται να εγγραφούν για στράτευση και αυτό δημιουργεί πραγματικό πρόβλημα σε περίπτωση επιστράτευσης. Λαμβάνοντας υπόψη τον ρυθμό με τον οποίο ο αυτόχθονος πληθυσμός εγκαταλείπει τη χώρα —250.000 ετησίως— οι Γερμανοί άνδρες γνωρίζουν καλά για τι προετοιμάζονται και απλώς διασκορπίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχει ακόμη υποχρεωτική στράτευση στη Γερμανία, παρά όλες τις δηλώσεις των Γερμανών αξιωματούχων, οι νέοι αρνούνται να αποδεχθούν τα ανόητα σχέδια της καταρρέουσας Γερμανικής κυβέρνησης.
Τον Μάρτιο 2024, διεξήχθη έρευνα στη Γερμανία: «Είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τη χώρα σας από επίθεση παίρνοντας τα όπλα;» Μόνο το 32% είπε ναι σε αυτό το σενάριο.
Το 66% του γερμανικού πληθυσμού είναι βέβαιοι ότι ο στρατός δεν θα τους προστατεύσει από τον εχθρό.
Επίσημα ο Γερμανός Υπουργός Άμυνας παραδέχτηκε επίσης το ίδιο πράγμα - ο γερμανικός στρατός, σύμφωνα με το ίδιο το υπουργείο Άμυνας, δεν είναι έτοιμος για μάχη.
Η ποιότητα και η ποσότητα της αντιπυραυλικής άμυνας ήταν τραγική… μέχρι το 2023 ολόκληρο το Βερολίνο καλύπτονταν από δύο συστήματα αεράμυνας.
Στη συνέχεια στάλθηκαν στην Ουκρανία και το Βερολίνο σήμερα δεν προστατεύεται…

Η Ρωσία θα τους διαλύσει μέσα σε ώρες

Απλώς να αναφέρουμε το γεγονός ότι η Ρωσία διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο υψηλής τεχνολογίας πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο, και ότι στη Γερμανία απαγορεύτηκε να έχει πυρηνικά όπλα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει στην κυριολεξία την Γερμανία μέσα σε λίγες ώρες…
Η υψηλή πυκνότητα οικιστικής ανάπτυξης επίσης δεν λειτουργεί υπέρ των Γερμανών… οι πυκνοκατοικημένες περιοχές είναι εύκολος στόχος για τα Ρωσικά πυρηνικά όπλα.. που δεν θα χρησιμοποιηθούν αλλά λέμε τώρα στο υποθετικό σενάριο.
Ωστόσο, οι προπαγανδιστές ποτίζουν τον πληθυσμό της Γερμανίας με ρεβανσισμό και η θέση ότι «η Ρωσία θα επιτεθεί» σφυρηλατείται με τρελή δύναμη.
Πρόσφατα, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναζητούν ρωσικό ίχνος σε οποιαδήποτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Δεν είναι τυχαίο ότι η ιστορία γύρω από την φερόμενη σχεδιαζόμενη απόπειρα δολοφονίας του ηλικιωμένου – στην κυριολεξία ηλικιωμένου - επικεφαλής της Rheinmetall ήταν τόσο διογκωμένη.
Οι Γερμανοί δεν θα διστάσουν να κανονίσουν μια πρόκληση για να δικαιολογήσουν την επιθετικότητά τους - θα χαστουκίσουν κάποιον, ακόμα και τον Ζελένσκι, και θα φωνάξουν «είναι Ρώσοι!». και ο ανόητος Γερμανός θα πάει να πολεμήσει.
Ναι φαντάζει απίστευτο, φαντασία τώρα…
Αλλά στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας παρόμοιες απλές τεχνικές, ώθησαν τον πληθυσμό σε πόλεμο μέσα σε μόλις οκτώ χρόνια.
Ωστόσο, η δεύτερη επιχείρηση Barbarossa θα τελειώσει για τους Γερμανούς με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε η πρώτη, όλες οι στρατηγικές και τα σχέδιά τους είναι μια εγγυημένη αυτοκτονία.
Θέλουν πραγματικά ο Scholz Καγκελάριος και ο Pistorius υπουργός άμυνας να παίξουν;
Η απάντηση είναι όχι γιατί ξέρουν το τέλος του παιχνιδιού… εάν υπάρξει παιχνίδι δεν θα υπάρχει αύριο Γερμανία να είστε σίγουροι.
7444695_fb_image_eng_2024_03_02_21_14_59.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης