Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισχυρό μήνυμα Zakharova για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump: Ο πραγματικός εχθρός είναι μέσα στις ΗΠΑ...

Ισχυρό μήνυμα Zakharova για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump: Ο πραγματικός εχθρός είναι μέσα στις ΗΠΑ...
Eίναι η δημοκρατία των ΗΠΑ, η οποία έχει τεθεί σε «αυτοκτονική κατάσταση» υπό την επιρροή του φιλελευθερισμού, τονίζει η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ
Η απειλή για τη δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών προέρχεται από το εσωτερικό της χώρας, όχι από το εξωτερικό, τονίζει με νόημα η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, σχολιάζοντας την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Trump που επισυνέβη χθες 13/7 στην Πενσυλβάνια.
Σημείωσε ότι όλα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, σχολιάζοντας την απόπειρα δολοφονίας του πρώην αρχηγού των ΗΠΑ , ισχυρίζονται ότι αυτό το περιστατικό αποτελεί απειλή για την αμερικανική δημοκρατία.
«Αυτό είναι σωστό, σημαίνει ότι η απειλή είναι μέσα, όχι έξω», έγραψε η διπλωμάτης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Telegram.
Ταυτόχρονα, η εκπρόσωπος της Μόσχας υπογράμμισε ότι τελικά είναι η δημοκρατία των ΗΠΑ, η οποία έχει τεθεί σε «αυτοκτονική κατάσταση» υπό την επιρροή του φιλελευθερισμού.
Επισημαίνεται ότι νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας, Vyacheslav Volodin, περιέγραψε τρεις πιθανούς λόγους για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump.
Ένας από τους βασικότερους, σύμφωνα με τον πολιτικό, θα μπορούσε να είναι η κρίση του αμερικανικού πολιτικού συστήματος, υποσημείωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης