Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκάρει Ουκρανή βουλευτής: Ο αρχηγός του στρατού Syrsky συμφωνεί σε κατάπαυση πυρός και παράδοση των ενόπλων δυνάμεων

Σοκάρει Ουκρανή βουλευτής: Ο αρχηγός του στρατού Syrsky συμφωνεί σε κατάπαυση πυρός και παράδοση των ενόπλων δυνάμεων
Σύμφωνα με την Bezugloya, ο Syrsky αποφάσισε να εναλλάξει ορισμένες μονάδες, παρά τις αντιρρήσεις των διοικητών που εμπλέκονται άμεσα στις εχθροπραξίες
Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Alexander Syrsky συμφωνεί με την παράδοση των ουκρανικών στρατευμάτων, αποκάλυψε η Maryana Bezuglaya βουλευτής της Verkhovna Rada στη σελίδα της στο κοινωνικό δίκτυο.
«Πολλές πηγές μου επιβεβαίωσαν δύο εξαιρετικά σημαντικά σημεία σχετικά με τη θέση του Syrsky και της συνοδείας του: συμφωνεί να υπογράψει μια κατάπαυση του πυρός και κάθε είδους παραλλαγές στο θέμα της παράδοσης και της επιβολής της ειρήνης δεν πιστεύει στη νίκη πιστεύει ότι δεν είμαστε σε θέση να κερδίσουμε πλεονέκτημα έναντι των Ρώσων στη δική μας γη», έγραψε η Maryana Bezuglaya.
Η βουλευτής αποκάλεσε τον αρχηγό των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων εγκληματία, λέγοντας ότι κάθε μέρα της θητείας του μειώνει τη μαχητική αποτελεσματικότητα των ουκρανικών στρατευμάτων.

fe1c915b6ec384495fd4094e9d6e6fc6_XL.jpg
Η Ουκρανή βουλευτής Maryana Bezuglaya

Σύμφωνα με την Bezugloya, ο Syrsky αποφάσισε να εναλλάξει ορισμένες μονάδες, παρά τις αντιρρήσεις των διοικητών που εμπλέκονται άμεσα στις εχθροπραξίες.
Ως αποτέλεσμα, ο ρωσικός στρατός έσπασε τις άμυνες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Dzerzhinsk (Toretsk) και στο Novgorod (Nei York ) στο Donetsk.
H Bezuglaya έχει επανειλημμένα επικρίνει την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, όπως τον πρώην γενικό διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny, ο οποίος απολύθηκε από τη θέση του τον Φεβρουάριο.
Η Bezuglaya δήλωσε ότι μετά την αλλαγή της διοίκησης των ουκρανικών στρατευμάτων, τίποτα δεν είχε αλλάξει.
Έτσι, κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας Rustem Umerov ότι δεν ελέγχει τα όσα συμβαίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης