Τελευταία Νέα
Διεθνή

Woods (ηθοποιός): Τρελαμένοι Αριστεροί που αστειεύονταν με την δολοφονία του Trump έχουν αίμα στα χέρια τους

Woods (ηθοποιός): Τρελαμένοι Αριστεροί που αστειεύονταν με την δολοφονία του Trump έχουν αίμα στα χέρια τους

Άμεση αντίδραση του δεξιού ηθοποιού

Σχετικά Άρθρα
Σοκ επικρατεί στις ΗΠΑ, μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του υποψηφίου Προέδρου Donald Trump σε προεκλογική συγκέντρωση στην περιοχή Butler της Πολιτείας της Pennsylvania, την οποία πολλοί αναλυτές στις πρώτες εκτιμήσεις τους, πιστεύουν ότι έχει την ρίζα της στην πολωμένη πολιτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στις ΗΠΑ, καθ' οδόν για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τραυματίστηκε από την επίθεση με πυροβολισμούς, ήταν αιμόφυρτος στο δεξί αφτί, όπως δείχνουν και οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, βγήκε από το νοσοκομείο, όπου του έκαναν και προληπτικά εξετάσεις, ενώ στις 15 Ιουλίου 2024, σκοπεύει να παραστεί στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, όπως ανακοίνωσε η προεκλογική του ομάδα.

Τρελαμένοι αριστεροί

Ο ηθοποιός James Woods
αντέδρασε στην απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Donald Trump το Σάββατο λέγοντας ότι όσοι είχαν προηγουμένως αστειευθεί για τον θάνατό του «έχουν αίματα στα χέρια τους».
Σε ένα tweet λίγο αφότου ακούστηκαν οι πυροβολισμοί και επιβεβαιώθηκε ότι είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας στον πρώην πρόεδρο, ο Woods μοιράστηκε την εμβληματική φωτογραφία του ματωμένου προσώπου του Trump να στέκεται θριαμβευτής καθώς μια αμερικανική σημαία κυμάτιζε πίσω του και καταδίκασε όσους προηγουμένως ζητούσαν βία.
«Όλοι οι αριστεροί τρελοί που χαριεντίζονταν για τη δολοφονία του προέδρου Trump έχουν αίματα στα χέρια τους σήμερα», τόνισε.
Οι κυρίαρχοι πολιτικοί από όλο το φάσμα προσέφεραν την υποστήριξή τους στον πρώην πρόεδρο και καταδίκασαν απερίφραστα κάθε πολιτική βία.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης