Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνημα «Donate to Trump» – Ξεπουλάνε οι μπλούζες με φωτογραφίες με τον τραυματισμένο πρόεδρο

Κίνημα «Donate to Trump»  – Ξεπουλάνε οι μπλούζες με φωτογραφίες με τον τραυματισμένο πρόεδρο
Τα δεδομένα από το PredictI δείχνουν ότι οι πιθανότητες του Trump να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές εκτινάχθηκαν στο 68% από το βράδυ του Σάββατο 13 Ιουλίου
Θα γίνει η εικόνα του πληγωμένου Donald Τrump που σηκώνει τη γροθιά του, αφού παραλίγο να δολοφονηθεί, η καθοριστική εικόνα της εκστρατείας του για επανεκλογή τον Νοέμβριο;
Αυτή είναι η ερώτηση που θέτουν ορισμένοι μετά την εμφάνιση αυτής της εικόνας στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Κυριακή 14 Ιουλίου - και υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι οι ξεπουλούν ήδη μπλουζάκια με τέτοια εικόνα, όπως έγινε με την  κούπας του πρώην προέδρου.
Επίσης η εκστρατεία του Trump και η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικανών ενδέχεται να λάβουν άλλη μια τεράστια εισροή δωρεών από Αμερικανούς πολίτες, μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024.
Εάν η αύξηση των δωρεών μετά τη δικαστική ετυμηγορία κατά του Trump τον Μάιο, η οποία απέφeρε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια τις ημέρες και εβδομάδες μετά, είναι κάτι που καθοδηγεί, τότε ένα άλλο κύμα δωρεών θα μπορούσε να είναι επικείμενο, αν όχι ήδη σε εξέλιξη.

Τα δεδομένα αναζήτησης του Google Trends δείχνουν ότι το «Donate to Trump» αυξήθηκε σε εθνικό επίπεδο λίγες μόλις στιγμές μετά την απόπειρα δολοφονίας.
Αμερικανοί στο Ουαϊόμινγκ, τη Νότια Ντακότα, το Νιου Χάμσαϊρ, τη Δυτική Βιρτζίνια και τη Νεβάδα έψαχναν τρόπους για να δωρίσουν περισσότερο στην εκστρατεία του.
Τα δεδομένα αναζήτησης ξεπέρασαν ήδη το προηγούμενο αποκορύφωμα κατά την ένοχη ετυμηγορία του Trump στη δίκη του για την εγκληματική καταστολή χρημάτων τον Μάιο. Εκείνο τον μήνα, ο Trump και το Δημοκρατικό Κόμμα συγκέντρωσαν 141 εκατομμύρια δολάρια, με περισσότερες από δύο εκατομμύρια δωρεές κατά μέσο όρο 70 δολάρια ο καθένας.
Περίπου το 37,6% των 141 εκατομμυρίω
ν δολαρίων συγκεντρώθηκε μέσα σε 24 ώρες μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης.
Οι Αμερικανοί αναζητούσαν επίσης τον ιστότοπο της καμπάνιας και αυτή η τάση αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Τα δεδομένα από το PredictI δείχνουν ότι οι πιθανότητες του Trump να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές εκτινάχθηκαν στο 68% χθες το βράδυ.
Οι πιθανότητες νίκης του Trump αυξήθηκαν στα τέλη του περασμένου μήνα μετά την καταστροφική επίδοση του προέδρου Biden στο Debate.
Την ίδια ώρα, ένας αυξανόμενος αριθμός Δημοκρατικών ζήτησε από τον Biden να παραιτηθεί λόγω των μειωμένων διανοητικών του ικανοτήτων.


Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-07-14_225433.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης