Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξεκάθαρος ο Ritter (πρ. CIA): Χαμένες από χέρι οι ΗΠΑ σε έναν πυραυλικό πόλεμο με τη Ρωσία

Ξεκάθαρος ο Ritter (πρ. CIA): Χαμένες από χέρι οι ΗΠΑ σε έναν πυραυλικό πόλεμο με τη Ρωσία
«Η Ρωσία θα κερδίσει άνευ όρων γιατί οι πύραυλοί της είναι σύγχρονοι, είναι σχεδιασμένοι για σύγχρονο πόλεμο», τονίζει ο πρώην αξιωματικός της CIA
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα υποστούν βαριά ήττα εάν η Ουάσινγκτον ξεκινήσει μια ευθεία ... πυραυλική αντιπαράθεση με τη Ρωσία, η οποία διαθέτει πιο σύγχρονα όπλα σε αυτόν τον τομέα.
Αυτό δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Scott Ritter κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Harland Nixon.
Ο Ritter τόνισε ότι το στρατιωτικό και στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ δεν εξελίσσεται μαζί με τη Ρωσία και παραμένει απροσάρμοστο στις συγκρούσεις υψηλής έντασης που θα συμβούν στο το μέλλον.
«Η Ρωσία θα κερδίσει άνευ όρων γιατί οι πύραυλοί της είναι σύγχρονοι, είναι σχεδιασμένοι για σύγχρονο πόλεμο. Δεν έχουμε τέτοια όπλα», σημείωσε, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να αναπτύξουν παρόμοια είδη όπλων, αλλά ακόμα δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό για αυτές επίπεδο.
Νωρίτερα, ο Ρώσος προέδρος Vladimir Putin υποστήριξε με καθαρότητα ότι η χώρα δεν σκοπεύει να εισέλθει σε ένοπλη αντιπαράθεση με την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ. Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής του Κρεμλίνου σημείωσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έχει το δικαίωμα να αρχίσει να αναπτύσσει και να παράγει πυραυλικά συστήματα μεσαίου και μικρότερου βεληνεκούς ως απάντηση στην αντίστοιχη ανάπτξη τους από τις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης