Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η απόπειρα δολοφονίας του Trump θα οδηγήσει εκτός κούρσας τον Biden

Η απόπειρα δολοφονίας του Trump θα οδηγήσει εκτός κούρσας τον Biden
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Trump είναι χαρούμενος γι' αυτό, ακόμα κι αν τον έβαψε με αίμα και παραλίγο να του αφαιρέσει τη ζωή αναφέρει Άραβας δημοσιογράφος
H απόπειρα δολοφονίας κατά του Donald Trump θα ωθήσει τον Biden να εγκαταλείψει την προεκλογική εκστρατεία για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ εκτιμά ο Mamdouh al-Mukheini, γενικός διευθυντής των αραβικών τηλεοπτικών σταθμών Al Arabiya και Al Hadath.
Όπως υποστηρίζει, η απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο της προεκλογικής του εκστρατείας και θα μπορούσε να ωθήσει τον νυν πρόεδρο του Λευκού Οίκου Joe Biden να παραιτηθεί από την προεδρική κούρσα.
Σε άρθρο του για την εφημερίδα Asharq al-Awsat, ο Mamdouh al-Mukheini γράφει ότι ο Trump ως αποτέλεσμα της αποτυχημένης απόπειρας δολοφονίας, μπόρεσε να ενισχύσει τη θέση του σε αντίθεση με τον Biden, ο οποίος αποδυναμώθηκε.
«Εάν ο Biden αντισταθεί στο κόμμα του και σε μια μεγάλη ομάδα υποστηρικτών του, αρνούμενος να εγκαταλείψει την κούρσα, τότε αυτό το γεγονός μπορεί να τον ωθήσει να αποδεχθεί ένα τετελεσμένο γεγονός» επισημαίνει ο Άραβας δημοσιογράφος.
Όπως εκτιμά, η επίθεση στον Trump όχι μόνο θα γίνει το μοτίβο της προεκλογικής του εκστρατείας, αλλά και θα την ενισχύσει.
«Προφανώς, αυτό το περιστατικό είναι το τυχερό δελτίο χωρίς λήξη που περίμενε ο Trump.
Του έπεσε στο κεφάλι από τον ουρανό.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Trump είναι χαρούμενος γι' αυτό, ακόμα κι αν τον έβαψε με αίμα και παραλίγο να του αφαιρέσει τη ζωή» τονίζει ο Άραβας δημοσιογράφος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης