Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη Elon Musk – Έχω δεχτεί πολλαπλές απόπειρες δολοφονίας, καιρός για μια «ιπτάμενη μεταλλική στολή πανοπλίας»

Αποκάλυψη Elon Musk – Έχω δεχτεί πολλαπλές απόπειρες δολοφονίας, καιρός για μια «ιπτάμενη μεταλλική στολή πανοπλίας»
Ο Musk σημείωσε, «Ίσως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε αυτή την ιπτάμενη μεταλλική πανοπλία», αναφερόμενος στον φανταστικό εξωσκελετό που φορούσε ο Τόνι Σταρκ στην ταινία Iron Man
Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Elon Musk, αποκάλυψε για δεύτερη φορά ότι υπήρξαν πολλαπλές απόπειρες δολοφονίας κατά της ζωής του τους τελευταίους οκτώ μήνες.
Αυτό έρχεται μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Donald Trump σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, το βράδυ του Σαββάτου, 13 Ιουλίου 2024.
"Παρακαλώ, τριπλασιάστε την προστασία σας.
Εάν μπορούν να έρθουν για τον Trump, θα έρθουν και για εσάς Elon Musk", έγραψε ο χρήστης του X, Ian Miles Cheong σε μια ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Musk απάντησε στην ανάρτηση του Cheong με το "Επόμενοι επικίνδυνοι καιροί", προσθέτοντας: "Δύο άτομα (ξεχωριστές περιπτώσεις) έχουν ήδη προσπαθήσει να με σκοτώσουν τους τελευταίους 8 μήνες.
Συνελήφθησαν περίπου 20 λεπτά οδικώς από τα κεντρικά γραφεία της Tesla στο Τέξας."
"Πιθανότατα το έχετε ήδη κάνει αυτό, αλλά παρόλα αυτά, παρακαλώ ενισχύστε την ασφάλειά σας ακόμη περισσότερο.
Η οικογένειά σας και ο κόσμος σας χρειάζονται", είπε ο επενδυτής της Tesla, Sawyer Merritt, στον Musk στο X.
"Η επικίνδυνη ρητορική από την αριστερά ξεφεύγει από τον έλεγχο.
Είναι καιρός να καταδικάσουμε τον αριστερό εξτρεμισμό και να κατατάξουμε την ANTIFA και άλλες αριστερές εξτρεμιστικές ομάδες ως βίαιες τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το ISIS", δήλωσε ο χρήστης του X Adam Lowisz.
"Τώρα αυτή είναι μια στιγμή για όλους να αναγνωρίσουν μια ευκαιρία.
Οι άνθρωποι πυροβολούνται τώρα εξαιτίας της μίσους ρητορικής της αριστεράς, ρητορικής που στρέφεται ενάντια σε όλους τους Αμερικανούς υπέρ της ζωής, υπέρ της οικογένειας, υπέρ του Θεού, " έγραψε ο Michael J. Matt των The Remnant στο X.
Ο Matt πρόσθεσε, "Η ρητορική της αριστεράς είναι τόσο μίσος και τόσο επικίνδυνη που πρέπει να πούμε ότι ο εχθρός ενθαρρύνει ακριβώς αυτό το είδος βίας στη χώρα μας.
Δεν με νοιάζει τι πιστεύεις για τον Trump, ΑΥΤΟ είναι το πακέτο."
Ανεξάρτητα από το αν είναι ο Musk, ο οποίος είναι υπέρ της ανθρωπότητας, ή ο Trump, ο οποίος είναι υπέρ της οικογένειας και της χώρας, η επικίνδυνη ρητορική των αριστερών εταιρικών μέσων κατά των πολιτικών τους αντιπάλων τροφοδοτεί τη βία και το μίσος και τις απόπειρες δολοφονίας.
Ο Musk σημείωσε, «Ίσως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε αυτή την ιπτάμενη μεταλλική πανοπλία», αναφερόμενος στον φανταστικό εξωσκελετό που φορούσε ο Τόνι Σταρκ στην ταινία Iron Man.
Τα καλά νέα είναι ότι ο εξωσκελετός από ανοξείδωτο χάλυβα 301 του Cybertruck της Tesla είναι αλεξίσφαιρος.
Ίσως ήρθε η ώρα για τους νομοθέτες στο Καπιτώλιο να ερευνήσουν τα αριστερά εταιρικά μέσα ενημέρωσης που έχουν καλλιεργήσει τόσο μίσος εναντίον όχι μόνο του προέδρου αλλά και οποιουδήποτε τολμήσει να τον υποστηρίξει, όπως ο Musk και πολλοί άλλοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης