Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατακλύζουν τα social media θεωρίες συνωμοσίας για την απόπειρα δολοφονίας του Trump

Κατακλύζουν τα social media θεωρίες συνωμοσίας για την απόπειρα δολοφονίας του Trump
Για θεατρικό μακιγιάζ και όχι για αίμα στο αυτί του Trump κάνουν λόγο οι θεωρίες συνωμοσίας
Θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Donald Trump στο πλαίσιο προεκλογικής του ομιλίας στην Πενσιλβάνια, έχουν κατακλύσει τα social media.
Δημοσίευμα της Washington Post, αναφέρει ότι μια από τις θεωρίες αυτές αναφέρει πως το αίμα στο αυτί του Trump δεν είναι πραγματικό, αλλά αποτέλεσμα … θεατρικού μακιγιάζ ενώ γίνεται λόγος επίσης ακόμα και για στημένο… πυροβολισμό, τον οποίο «έστησαν» οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ μαζί με τους επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Donald Trump.
Εξίσου στημένο θεωρούν πολλοί χρήστες του Διαδικτύου το γεγονός της φωτογραφίας του Trump με την υψωμένη, σφικτή γροθιά, δευτερόλεπτά μετά την εις βάρος του απόπειρα δολοφονίας, ενώ άλλοι αντιμετωπίζουν με καχυποψία και τη στάση των πρακτόρων, οι οποίοι – όπως υποστηρίζουν – άφησαν τον Trump να παραμείνει στη σκηνή παρά το γεγονός ότι είχαν ήδη πέσει οι πρώτοι πυροβολισμοί.
Ανεξάρτητα πάντως από τις θεωρίες συνωμοσίες, γεγονός είναι ότι ένας άνθρωπος από τους υποστηρικτές του Trump σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν.
Γεγονός επίσης είναι ότι και ο δράστης της επίθεσης, ένας 20χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης