Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Δημοκρατικοί παραδέχονται: Biden τέλος - Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις έναν… μάρτυρα;

Οι Δημοκρατικοί παραδέχονται: Biden τέλος - Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις έναν… μάρτυρα;
Διχασμός στο εσωτερικό των Δημοκρατικών για τη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Biden
Διαφωνίες για τη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Joe Biden μετά την απόπειρα δολοφονίας του Donald Trump εκφράζονται στο εσωτερικό των Δημοκρατικών.
Σύμφωνα με το Newsweek, ορισμένοι τάσσονται υπέρ της αναστολής της προεκλογικής του εκστρατείας για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες πριν αρχίσουν να επικρίνουν ενεργά τον Trump.
Σύμφωνα με τον πολιτικό σύμβουλο του Δημοκρατικού Κόμματος Hank Sheinkopf, το πρόβλημα για τον Biden είναι ότι η απόπειρα δολοφονίας εξασφάλισε την πρωτοκαθεδρία του Trump στην προεδρική κούρσα.
«Πώς μπορείς να αντιπαρατεθείς με έναν μάρτυρα…
Αυτό ακριβώς θα παρουσιάσουν οι Ρεπουμπλικάνοι» υποστήριξε ο Sheinkopf.
Την ίδια στιγμή, άλλα μέλη των Δημοκρατικών πιστεύουν ότι θα πρέπει να επιστρέψει «στην επίθεση» το συντομότερο δυνατό για να αποφευχθεί μια ακόμη μεγαλύτερη πτώση της δημοτικότητας του.
«Καταλαβαίνω την αρχική αντίδραση της εκστρατείας Biden να υποχωρήσει, να σταματήσει την εκστρατεία και να κάνει ένα διάλειμμα για λίγες μέρες.
Αλλά ο Trump δεν θα αναστείλει την εκστρατεία του.
Οι Ρεπουμπλικάνοι θα μας συντρίψουν στο συνέδριο τους, και εμείς πρέπει να τους απαντήσουμε» επισημαίνει στο Newsweek Δημοκρατικός υπό καθεστώς ανωνυμίας.
Ήδη πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλαγή τακτικής του Biden έναντι του Trump, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως ο Biden θα επικεντρωθεί περισσότερο στις πολιτικές διαφορές παρά στις προσωπικές επιθέσεις κατά του πολιτικού του αντιπάλου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης