Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Να σταματήσουν τα ψέματα για τον Trump» - Εκκλήσεις σε Δημοκρατικούς και ΜΜΕ να ρίξουν τους τόνους

«Να σταματήσουν τα ψέματα για τον Trump» - Εκκλήσεις σε Δημοκρατικούς και ΜΜΕ να ρίξουν τους τόνους
Πρώην σύμβουλος του Trump στρέφεται κατά των ΜΜΕ και ζητά να πέσουν οι προεκλογικοί τόνοι
Πληθαίνουν οι φωνές που απευθύνουν έκκληση να πέσουν οι τόνοι στην προεκλογική εκστρατεία εν όψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2024, στον αποήχο της απόπειρας δολοφονίας του Donald Trump.
Το Δημοκρατικό Κόμμα και τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να κατευνάσουν τη ρητορική τους όσον αφορά τον Donald Trump, μετά την απόπειρα δολοφονίας, δήλωσε πρώην βοηθός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ σε θέματα εσωτερικής πολιτικής.
«Καλύτερα αργά παρά ποτέ», δήλωσε ο Joe Grogan στο Sky News, συζητώντας την έκκληση του Joe Biden να ρίξει το θερμόμετρο στην πολιτική αντιπαράθεση.
«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ζήτησε να μετριαστεί η ρητορική... αλλά είναι αρκετά αργά για να αλλάξει τα μηνύματά του στην προεκλογική εκστρατεία... ωστόσο είναι καλό να βλέπουμε κάποιου είδους κλαδί ελιάς να προσφέρεται από τον Joe Biden», σημείωσε ο πρώην σύμβουλος του Trump.

Επίθεση στα ΜΜΕ

Στη συνέχεια στράφηκε κατά των μέσων ενημέρωσης.
«Ήρθε η ώρα τα μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν να χρησιμοποιούν συνεχώς φορτισμένους όρους», τόνισε.
«Οι Δημοκρατικοί λένε ψέματα για τον Donald Trump, από τη στιγμή που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα και κυρίως όταν εξελέγη», πρόσθεσε.
«Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν αξιοπρεπείς άνθρωποι, άνθρωποι που αγαπούν τη χώρα τους, που θέλουν να την κάνουν ισχυρότερη, που εργάζονται [για] τον Trump και τον υποστηρίζουν και ότι δεν είναι αντάξιο για εμάς ως δημοκρατία ή ως δυτικός πολιτισμός να χρησιμοποιούμε συνεχώς το είδος της φορτισμένης ρητορικής για να περιγράψουμε τον Trump και τους ανθρώπους που τον υποστηρίζουν», τόνισε.

Αλλάζουν τακτική οι Δημοκρατικοί

Όπως αποκάλυψε άλλωστε το CNN, το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden βρίσκεται σε συζητήσεις για το πώς θα αλλάξει την προεκλογική τακτική όσον αφορά τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump, μετά την απόπειρα δολοφονίας.
"Η προεκλογική εκστρατεία του Biden και οι Δημοκρατικοί σε όλο το κόμμα αγωνίστηκαν την Κυριακή για να καθορίσουν πώς να προσαρμόσουν τα σχέδιά τους για την αντιμετώπιση των μηνυμάτων στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, τα οποία ήταν στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό", ανέφερε το CNN.
To CNN επικαλέστηκε έναν ανώτερο σύμβουλο του Δημοκρατικού Κόμματος, ο οποίος δήλωσε: "Το μεγάλο ζήτημα είναι πώς να κάνουμε εκστρατεία εναντίον του ή να του επιτεθούμε..... Μπορούμε να το κάνουμε αυτό αυτή την εβδομάδα;"
Σύμφωνα με το CNN, "ο σύμβουλος είπε ότι γίνονται συζητήσεις για να βαθμονομηθούν οι αιχμές και οι επικρίσεις που απευθύνονται στον Trump, ώστε να επικεντρωθούν σε διαφορές πολιτικής και όχι σε προσωπικές επιθέσεις".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης