Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ράλι 50% για την Trump Media μετά την απόπειρα δολοφονίας

Ράλι 50% για την Trump Media μετά την απόπειρα δολοφονίας
Οι μετοχές έφτασαν να ενισχύονται έως και 71%
Ράλι 50% σημειώνουν προσυνεδριακά οι μετοχές της εταιρείας μέσων ενημέρωσης του Donald Trump, μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, προσθέτοντας δυνητικά σχεδόν 3 δισ. δολάρια στην αποτίμηση της επιχείρησης που βρίσκεται πίσω από τον ανταγωνιστή του X, Truth Social.
Η Trump Media and Technology Group, η οποία χρησιμοποιεί τα αρχικά DJT του Trump ως ticker, είναι μια ασταθής μετοχή από το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.
Ωστόσο, σημειώνει ο Guardian, οι traders πρόκειται να ωθήσουν την τιμή της μετοχής ξανά προς επίπεδα που δεν έχουν παρατηρηθεί από τον Μάιο, αφού η επίθεση το βράδυ του Σαββάτου αύξησε τις πιθανότητες του Trump να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024.

Άλμα έως 71%

Οι μετοχές έφτασαν να ενισχύονται έως και 71% στις προ-χρηματιστηριακές συναλλαγές της Wall Street.
Οι μετοχές διαπραγματεύονταν με κέρδη 50% σε σχέση με την τιμή κλεισίματος της Παρασκευής των 30,89 δολαρίων τη στιγμή της δημοσίευσης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Finance.
Εάν η κίνηση αυτή επαναληφθεί κατά το άνοιγμα της διαπραγμάτευσης τη Δευτέρα, το κέρδος της τιμής θα προσθέσει περίπου 3 δισ. δολάρια στην αποτίμηση της εταιρείας.
Η Trump Media ανήκει κατά 60% στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι η αξία του μεριδίου του, αξίας περίπου 3,8 δισ. δολαρίων την Παρασκευή, θα μπορούσε να αυξηθεί έως και κατά 2 δισ. δολάρια

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης