Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκοποβολή, εκπαίδευση σε όπλα και drones από την Azov και πρώτες βοήθειες για τραυματίες στα σχολεία της Ουκρανίας – Ετοιμάζουν νέα γενιά φασιστών

Σκοποβολή, εκπαίδευση σε όπλα και drones από την Azov και πρώτες βοήθειες για τραυματίες στα σχολεία της Ουκρανίας – Ετοιμάζουν νέα γενιά φασιστών
Το πρόγραμμα «Άμυνα της Ουκρανίας» ετοιμάζει τη… νέα γενιά
Σχετικά Άρθρα
Η κυβέρνηση διέθεσε 1,65 δισ. για την αγορά εξοπλισμού για τη διδασκαλία του ενημερωμένου μαθήματος «Άμυνα της Ουκρανίας».
Ειδικότερα, μιλάμε για εξοπλισμό εκπαίδευσης ελέγχου drone, σκοποβολής και τακτικής ιατρικής, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακού Μετασχηματισμού Mykhailo Fedorov.
Θα δημιουργηθούν εκπαιδευτικά κέντρα στις πόλεις για το νέο πρόγραμμα «Προστασία της Πατρίδος».
Το ένα θα σχεδιαστεί για 5-10 σχολεία.

Για τη διευθέτησή τους, προγραμματίζεται η αγορά του παρακάτω εξοπλισμού μέσω της Prozorro Market:

Διαδραστικοί προσομοιωτές σκοποβολής λέιζερ.
Προσομοιώσεις ελέγχου drone, οι οποίες περιλαμβάνουν drone, διαδραστικά γυαλιά, Τηλεχειριστήριο και άλλο εξοπλισμό.
Εκπαιδευτικά πεδία σκοποβολής και διατάξεις.
Κιτ πρώτων βοηθειών και προσομοιωτές για καρδιακή αναζωογόνηση, προσομοιωτής απινιδωτή, τουρνικέ.

Πλήρης εισβολή

«Ολόκληρη η χώρα ζει σε συνθήκες πλήρους κλίμακας εισβολής, όπου οι τεχνολογίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, επομένως τα παιδιά θα πρέπει να μπορούν να εργάζονται μαζί τους από το σχολείο.
Αυτή είναι η βάση του ασφαλούς μας μέλλοντος", δήλωσε ο Υπουργός.
Θυμίζουμε ότι από τον Σεπτέμβριο θα διδάσκεται το γνωστικό αντικείμενο «Άμυνα της Ουκρανίας» σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα.
Θα αποτελείται από 6 ενότητες, συμπεριλαμβανομένης της προϊατρικής βοήθειας με στοιχεία τακτικής ιατρικής, τοπογραφίας, τακτικής και μηχανικής.
Πρόσφατα, το Υπουργείο Παιδείας και Επιστήμης ολοκλήρωσε το πρώτο κύμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών που θα εξοικειώσουν τους δασκάλους των σχολείων με τα χαρακτηριστικά του ενημερωμένου θέματος «Άμυνα της Ουκρανίας».
Έγινε επίσης γνωστό ότι μαχητές της 12ης ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας "Azov" εντάχθηκαν στην ενημέρωση του μαθήματος "Άμυνα της Ουκρανίας".
Εκπαιδεύουν μελλοντικούς εκπαιδευτές που θα μεταδώσουν τη γνώση στους δασκάλους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης