Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ για βασιλιά Κάρολο: Συναγερμός σε εκδήλωση όπου βρέθηκε μαζί με την Καμίλα - Απομακρύνθηκαν εσπευσμένα (vid)

Σοκ για βασιλιά Κάρολο: Συναγερμός σε εκδήλωση όπου βρέθηκε μαζί με την Καμίλα - Απομακρύνθηκαν εσπευσμένα (vid)
Πλάνα έδειξαν έναν από τη βασιλική συνοδεία να μιλάει στην Καμίλα και να την απομακρύνει
Εσπευσμένα αποχώρησαν ο βασιλιάς Κάρολος της Μεγάλης Βρετανίας και η βασίλισσα Καμίλα από επίσκεψη στο νησί Τζέρσεϊ της Μάγχης τη Δευτέρα, για λόγους ασφαλείας.
Όπως μεταδίδει το Reuters, το βασιλικό ζεύγος επισκέφτηκε την εκδήλωση Jersey Expo όταν απομακρύνθηκαν από την ομάδα ασφαλείας μετά από ένα μικρό ζήτημα που προκάλεσε ανησυχία.
Πλάνα έδειξαν έναν από τη βασιλική συνοδεία να μιλάει στην Καμίλα και να την απομακρύνει απαλά, ενώ εκείνη συνέχιζε να τρώει ένα παγωτό.
Σύντομα αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για λάθος συναγερμό και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίστηκε μετά από μια σύντομη παύση.


Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει.
Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν το διήμερο ταξίδι με ενδιάμεσο σταθμό τα νησιά της Μάγχης.
Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ταξίδεψαν στο Τζέρσεϊ τη Δευτέρα, προτού μεταβούν στο Γκέρνσεϊ την Τρίτη, στην πρώτη τους επίσκεψη στα δύο νησιά -που υπάγονται στο Στέμμα- από τότε που ο βασιλιάς ανέβηκε στο θρόνο.
Το περιστατικό έρχεται δύο ημέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Trump σε προεκλογική συγκέντρωση. Η απόπειρα αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία και έχει σημάνει συναγερμό στους πολιτικούς ηγέτες όσον αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις τους.
Ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει ορισμένα δημόσια καθήκοντα παρά τη συνεχιζόμενη θεραπεία του για τον καρκίνο.
Η βασίλισσα λέγεται ότι τον παρότρυνε να ξεκουραστεί, αλλά είπε στον συγγραφέα Lee Child ότι "δεν θα ηρεμήσει και δεν θα κάνει ό,τι του λένε".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης