Τελευταία Νέα
Διεθνή

Όταν ο φανατισμός... αποβλακώνει: Παρουσιάστρια του MSNBC συνέκρινε απόπειρα δολοφονίας Trump και... Covid του Biden

Όταν ο φανατισμός... αποβλακώνει: Παρουσιάστρια του MSNBC συνέκρινε απόπειρα δολοφονίας Trump και... Covid του Biden
«Δεν είναι ακριβώς το ίδιο;»
Σχετικά Άρθρα
Είναι εντυπωσιακό -ή αποκρουστικό- ορισμένες φορές το που μπορεί να φθάσει έναν άνθρωπο ο κομματικός φανατισμός και η εμμονή των μέσων ενημέρωσης στα οποία εργάζεται, με το κατεστημένο.
Πρόσφατο παράδειγμα στις ΗΠΑ η παρουσιάστρια του MSNBC, Joy Reid, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, συνέκρινε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Donald Trump με τον Covid-19 του Joe Biden. 
Όπως διερωτήθηκε για την ανάρρωση των δύο ανδρών, «Δεν είναι ακριβώς το ίδιο;».
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Biden -ο οποίος υποτίθεται ότι έλαβε κάθε διαθέσιμο εμβόλιο για τον COVID-19,-είχε προσβληθεί για άλλη μια φορά από τον ιό και υπέφερε με «ήπια συμπτώματα».
Αυτό ώθησε τη Reid να πει μια παράξενη ατάκα στην οποία εξέφρασε για πρώτη φορά την εχθρότητά της προς τη γενναία γροθιά του Donald Trump, λίγο μετά τον πυροβολισμό.
«Ο Donald Trump είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας στον οποίο, για οποιονδήποτε λόγο, του δόθηκαν εννέα δευτερόλεπτα για να τραβήξει μια εμβληματική φωτογράφιση κατά τη διάρκεια μιας κατάστασης ενεργού σκοπευτή. Περίεργη κατάσταση. Θα το καταλάβουμε μια μέρα», είπε.
«Αλλά η επιβίωσή του από αυτό και, και το να αναπηδά δεξιά και να πηγαίνει κατευθείαν στο συνέδριό του, μεταφέρεται στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης ως ένδειξη δύναμης», πρόσθεσε η Reid.
«Ο σημερινός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 81 ετών και έχει Covid». «Δεν σημαίνει ακριβώς το ίδιο; Ότι είναι αρκετά δυνατός;».
«Λοιπόν, αν επιστρέψει και είναι καλά και μπορεί να κάνει ράλι, δεν είναι ακριβώς το ίδιο;» είπε χαρακτηριστικά, με τους χρήστες του Twitter να παθαίνουν απανωτά εγκεφαλικά. 
Η σύμφωνη με την κυβέρνηση Biden, Jen Psaki, συμφώνησε με τη Reid ότι «πρέπει» να αντιμετωπίζεται το ίδιο.
Επισημαίνεται ότι, μεταξύ άλλων, η Reid πανηγύρισε πριν από λίγο καιρό τις δίκες κατά του Donald Trump κάνοντας λόγο για μια μορφή φυλετικής εκδίκησης...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης