Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επικοινωνία Erdogan με Trump - «Επίθεση κατά της Δημοκρατίας η απόπειρα δολοφονίας»

Επικοινωνία Erdogan με Trump - «Επίθεση κατά της Δημοκρατίας η απόπειρα δολοφονίας»
Υπογράμμισε ότι η στάση του Donald Trump μετά την απόπειρα δολοφονίας ήταν «γενναία» και «αξιοθαύμαστη»
Σχετικά Άρθρα
Τηλεφωνική συνομιλία με τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, είχε σήμερα 18/7 ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan, στον απόηχο της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του Ρεπουμπλικάνου. 
Όπως γνωστοποίησε η τουρκική προεδρία, ο Tayyip Erdogan καταδίκασε για άλλη μια φορά την απόπειρα δολοφονίας, μεταφέροντας τη θλίψη του για την επίθεση και ευχόμενος ταχεία ανάρρωση.
Περιέγρεψε την απόπειρα δολοφονίας ως «επίθεση κατά της Δημοκρατίας», ενώ υπογράμμισε ότι η στάση του Donald Trump μετά την απόπειρα δολοφονίας ήταν «γενναία» και «αξιοθαύμαστη», αφού το γεγονός ότι συνέχισε το πρόγραμμά του απρόσκοπτα συνιστά δείγμα εμπιστοσύνης στην προνοητικότητα του αμερικανικού λαού.
Συνεχάτη επίσης τον κ. Trump για την επίσημη ανάδειξή του από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ως υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι επέδειξε «ισχυρές ηγετικές ικανότητες» και μεταφέροντας καθησυχαστικά μηνύματα ενότητας για την άμβλυνση της πόλωσης στις ΗΠΑ.
Τέλος, ο εξέφρασε την ελπίδα ότι οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ που έχουν προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο θα είναι ευοίωνες για τον αμερικανικό λαό και τις σχέσεις της Τουρκίας με τις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης