Τελευταία Νέα
Διεθνή

Economist: Τα ειρηνευτικά σχέδια του Αμερικανού Vance για την Ουκρανία προκαλούν ανησυχία στην Ευρώπη

Economist: Τα ειρηνευτικά σχέδια του Αμερικανού Vance για την Ουκρανία προκαλούν ανησυχία στην Ευρώπη
Ο Economist σημειώνει ότι ο J.D. Vance βάζει τα συμφέροντα της πατρίδας του πάνω από τα συμφέροντα των συμμάχων του και «είναι απίθανο να ευχαριστήσει τους Ευρωπαίους, οι οποίοι ανησυχούν για την περαιτέρω υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία», κατέληξε ο Economist.
Οι ειρηνευτικές προτάσεις του υποψηφίου αντιπροέδρου των ΗΠΑ J.D. Vance προκαλούν ανησυχία στην Ευρώπη, γράφει το βρετανικό περιοδικό Economist.
Όπως τονίζει ο Economist, ο J.D. Vance είναι εντελώς αδιάφορος για τη μοίρα της Ουκρανίας, και συμμερίζεται την άποψη της Ρωσίας σχετικά με μια ειρηνική διευθέτηση.
Μια άλλη αιτία ανησυχίας στην Ευρώπη ήταν τα είδωλα του νεαρού πολιτικού.
Ο Economist σημειώνει ότι ο διάσημος Γάλλος πρόεδρος Σαρλ ντε Γκωλ προσελκύει τον J.D. Vance με την ικανότητά του να βάζει τα συμφέροντα της πατρίδας του πάνω από τα συμφέροντα των συμμάχων του.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον Economist, ο πολιτικός θαυμάζει τον Ούγγρο πρωθυπουργό Orban, έναν μακροχρόνιο αντίπαλο του ευρωπαϊκού κατεστημένου.
«Είναι απίθανο να ευχαριστήσει τους Ευρωπαίους, οι οποίοι ανησυχούν για την περαιτέρω υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία», κατέληξε ο Economist.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης