Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πεντάγωνο - ΗΠΑ: Μπορούμε να παράγουμε περισσότερα όπλα από τη Ρωσία αλλά θα χρειαστεί χρόνο...

Πεντάγωνο - ΗΠΑ: Μπορούμε να παράγουμε περισσότερα όπλα από τη Ρωσία αλλά θα χρειαστεί χρόνο...
«Μπορείτε να κοιτάξετε πίσω στην ιστορία όπου καταφέραμε να επιτύχουμε υπεροχή όσον αφορά τον όγκο» εξηγεί Αμερικανός επιτελάρχης
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ικανές να παράγουν περισσότερα όπλα από τη Ρωσία, αλλά αυτό θα χρειστεί χρόνο και ορισμένες προϋποθέσεις, ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου Στρατού Charles Brown Jr.
«Έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε περισσότερα. Ξέρετε, το έχω δει στη χώρα μας. Μπορείτε να κοιτάξετε πίσω στην ιστορία όπου καταφέραμε να επιτύχουμε υπεροχή όσον αφορά τον όγκο, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να συμβούν για να δέσουν όλα και να επιτύχουμε», εξήγησε ο Αμερικανός επιτελάρχης.
Πρέπει να υπάρχει ένα συνεπές μήνυμα ζήτησης από το Υπουργείο Άμυνας, τους Αμερικανούς συμμάχους και εταίρους, τόνισε.
Ωστόσο, όπως ανέφερε νωρίτερα ο ιστότοπος της Pravda, η ΕΕ και οι ΗΠΑ δεν παράγουν αρκετά όπλα για να καλύψουν όλες τις ανάγκες της Ουκρανίας.
Μάλιστα, αυτή η παραδοχή έγινε στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον.
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, πολλοί παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των αμυντικών εταιρειών και του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι πρώτες εκτιμήσεις τους για την παραγωγή όπλων για το καθεστώς του Κιέβου ήταν υπερβολικά αισιόδοξες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης